Povezane vesti
Vučević: Preneo sam poruku predsednika Vučića da je Srbija spremna da pomogne opštinama i gradovima u Crnoj Gori u projektima…
RTV 20.07.2021
NOVI SAD - Prilikom nedavne posete Crnoj Gori preneo sam poruku predsednika Vučića da je Srbija spremna da, u skladu sa međunarodnim pravom i međudržavnim ugovorima, pomogne u najvažnijim investicijama i projektima za ove gradove i opštine. Da razvoj tih… »
Vučević: Preneo sam poruku predsednika Vučića da je Srbija spremna da pomogne opštinama i gradovima u Crnoj Gori u projektima…
Kurir 20.07.2021
Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, boravio je prošle nedelje u radnoj poseti Crnoj Gori, gde je gostujući na TV Prva CG u emisiji “Slobodna Zona”, izjavio da je tokom višednevne posete toj državi imao veoma kostruktivne razgovore sa… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 3 satajoš 12 povezanih

Ne možete normalno da funkcionišete od alergije? Lekari otkrivaju načine da ublažite simptome
N1 Info pre 4 satijoš 13 povezanih

Neredi u Nepalu: Vojska na ulicama, protesti su 'oteti', tvrdi Generacija Z
BBC News pre 1 satjoš 39 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 4 satijoš 6 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 38 minutajoš 66 povezanih