Povezane vesti
Vučević: Preneo sam poruku predsednika Vučića da je Srbija spremna da pomogne opštinama i gradovima u Crnoj Gori u projektima…
RTV 20.07.2021
NOVI SAD - Prilikom nedavne posete Crnoj Gori preneo sam poruku predsednika Vučića da je Srbija spremna da, u skladu sa međunarodnim pravom i međudržavnim ugovorima, pomogne u najvažnijim investicijama i projektima za ove gradove i opštine. Da razvoj tih… »
Vučević: Preneo sam poruku predsednika Vučića da je Srbija spremna da pomogne opštinama i gradovima u Crnoj Gori u projektima…
Kurir 20.07.2021
Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, boravio je prošle nedelje u radnoj poseti Crnoj Gori, gde je gostujući na TV Prva CG u emisiji “Slobodna Zona”, izjavio da je tokom višednevne posete toj državi imao veoma kostruktivne razgovore sa… »
Vesti dana »
Saša Matić i Edita Aradinović zapalili novi SAD: Publika pala u trans kad su zapevali veliki hit: Svi bruje o koncertu pevača (Video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Određen pritvor Srđanu koji je ubio oca i sina kod babušnice: Preti mu više od 10 godina zatvora zbog brutalnog ubistva
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
I studenti Pravnog u blokadi apelovali da Dijana Hrka prekine štrajk glađu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Mladi iz ovog dela Srbije gotovo da ne odlaze U veće gradove Sve je više dece, opština donela važnu odluku
Alo pre 3 satajoš 1 povezana