Povezane vesti
Vučević: Preneo sam poruku predsednika Vučića da je Srbija spremna da pomogne opštinama i gradovima u Crnoj Gori u projektima…
RTV 20.07.2021
NOVI SAD - Prilikom nedavne posete Crnoj Gori preneo sam poruku predsednika Vučića da je Srbija spremna da, u skladu sa međunarodnim pravom i međudržavnim ugovorima, pomogne u najvažnijim investicijama i projektima za ove gradove i opštine. Da razvoj tih… »
Vučević: Preneo sam poruku predsednika Vučića da je Srbija spremna da pomogne opštinama i gradovima u Crnoj Gori u projektima…
Kurir 20.07.2021
Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, boravio je prošle nedelje u radnoj poseti Crnoj Gori, gde je gostujući na TV Prva CG u emisiji “Slobodna Zona”, izjavio da je tokom višednevne posete toj državi imao veoma kostruktivne razgovore sa… »
Vesti dana »
Dve pucnjave u školama u Turskoj za dva dana: Istraga razmatra i mogućnost online radikalizacije napadača
Euronews pre 1 satjoš 48 povezanih
Goci pozdravio spremnost Vučića na debatu, najavio sutrašnje gostovanje na N1
Radio sto plus pre 4 satijoš 30 povezanih
"Otvoreno je pitanje koliko će Trampovi potezi proizvesti posledice po SAD" Stručnjaci o izjavama američkog predsednika i ulozi Kine
Kurir pre 34 minutajoš 44 povezane
"Udario me je pesnicom i uništio život, a ja sam izbezumljeno plakala" Jeziva ispovest Nataše Šavije: Karić je bio ponosan,a ja sam morala na hitnu operaciju
Kurir pre 1 satjoš 25 povezanih
"Nova" piše: Selakovića više terete potpisi nego svedoci koje osporava
Nova pre 1 satjoš 97 povezanih