Povezane vesti
"Luka, nemoj da zaspiš, ne smeš da spavaš": Jezivo svedočenje očevidaca nesreće na Karaburmi: Čovek je zapomagao dok je…
Blic 20.07.2021
"Puklo je toliko jako, mislila sam da je udario grom, a onda sam čula čoveka kako viče "Luka, Luka, nemoj da zaspiš, ne smeš da spavaš", pogledala sam kroz prozor, a dete je ležalo ispod auta." Ovim rečima je sagovornica "Blica" opisala stravičan… »
Deda dečaka koji su pokošeni na Karaburmi: "Bože, samo da se probudi, samo da otvori oči i pogleda"
Telegraf 20.07.2021
Od siline udarca dečak S. je odleteo deset metara. Na pešačkom prelazu u ulici Marijane Gregoran na Karaburmi u nedelju uveče oborena su dva dečaka S. B. (9) i L. B. (4). Od tad njihov deda Slobodan ponavlja "Bože, samo da se probudi, samo da otvori… »
Vesti dana »

Vulin: Rusija uz Srbiju u borbi protiv obojene revolucije, FSB će istražiti navode o "zvučnom topu"
RTV pre 1 satjoš 23 povezane

Studenti za danas najavili tročasovnu blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 59 minutajoš 14 povezanih

Potop stiže u Srbiju! Već pljušti u ovim predelima i scenario ne obećava: Pašće više kiše nego za ceo mesec
Telegraf pre 47 minutajoš 15 povezanih

"Ja sam napravio ovu grupu": Majk Volc preuzeo odgovornost za curenje vojnih planova
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih