Повезане вести

Вулин: Ја у свако село могу на славу, Комшић не може ни у једну хрватску општину

Вулин: Ја у свако село могу на славу, Комшић не може ни у једну хрватску општину

ИндексОнлине 20.07.2021
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин поручио је председавајућем Председништва Босне и Херцеговине Жељку Комшићу “да може да мрзи и вређа, али не може да објасни зашто би такозвано Косово могло да буде држава, а… »

Н1 Инфо 20.07.2021
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин поручио је председавајућем Председништва Босне и Херцеговине Жељку Комшићу "да може да мрзи и вређа, али не може да објасни зашто би такозвано Косово могло да буде држава, а… »
Вулин оштро одговорио комшићу: "Срби гласно и јасно траже да се каже шта је њихово!"

Вулин оштро одговорио комшићу: "Срби гласно и јасно траже да се каже шта је њихово!"

Вечерње новости 20.07.2021
Фото: Тањуг/Фена/Амер Кајмаковић/Тањуг/Раде Прелић Вулин је истакао да је Мирјана Марковић сањала опстанак Југославије, што је био сан и његове младости - који се неће остварити. - Велика Југославија је разбијена и народи… »
Комшић: Неће се остварити снови кафе куварице Мире Марковић

Комшић: Неће се остварити снови кафе куварице Мире Марковић

ИндексОнлине 20.07.2021
САРАЈЕВО – Жељко Комшић, који од данас привремено председава Председништвом БиХ, изјавио је данас да се “никада неће остварити снови” Мире Марковић, коју је назвао “кафе куварицом”. Упитан да реагује на изјаву српског министра… »

Вести дана »