Povezane vesti
Imam seksi snimak sa dečkom, to je normalno: Srpska pevačica šokirala u emisiji uživo - "Bolja sam od Severine!"
Mondo 20.07.2021
Dušica Grabović iznenadila priznanjem u emisiji uživo. Dušica Grabović iznenadila priznanjem u emisiji uživo. Dušica Grabović gostovala je u emisiji "Puls Srbije" gde je iznenadila priznanjem da poseduje seksi snimke i slike, ali i tvrdnjom da je "bolja… »
Posedujem eksplicitne snimke i bolja sam od Severine! Dušica Grabović šokirala izjavom, evo šta je rekla o tei Tairović…
Kurir 20.07.2021
Svojom pojavom, izgledom, ali i izjavama naša današnja gošća uvek izaziva pažnju javnosti i medija. Tako je bilo i nedavno nakon eksplicitnog snimka njene koleginice Tee Tairović, koji se pojavio u javnosti. Kako bi reagovala da se njen kućni snimak… »
Vesti dana »
Sve je zbrisano u sekundi, dramatični snimci spasavanja! Vojska helikopterima izvlači preživele iz blata, raste broj mrtvih: Katastrofa u Nepalu (foto/video)
Kurir pre 6 minutajoš 29 povezanih
Kartice sve više zamenjuju gotovinu: U Srbiji za pet godina dvostruko više kupovina
Dnevnik pre 1 satjoš 40 povezanih
Lazović (ZLF): Rebalansom budžeta pare za Nacionalni stadion usmeriti studentima i u infrastrukturu
Beta pre 1 satjoš 47 povezanih
Išao da uruči tajnu poruku Zapada? Direktor CIA sate proveo sa ruskim špijunima: Moskva se oglasila o sastanku sa Putinom
Kurir pre 16 minutajoš 35 povezanih
Doli Parton napisala jednu od najpoznatijih pesama ikada: Otpevala ju je Vitni Hjuston, hteo je Elvis Prisli, ali ga je odbila!
Kurir pre 31 minutajoš 30 povezanih