Povezane vesti
Miloševićevo proročanstvo iznenadilo sve: Niko nije verovao da će se obistiniti ove njegove reči!
Pravda 20.07.2021
– Jako dobro sam poznavao Miru Marković, jer sam bio dobar drug sa njenim mužem Slobodanom Miloševićem. Studirao sam sa Slobom, zajedno smo bili po raznim radnim akcijama. Doduše on je na tim akcijama bio šef a mi smo radili i kopali – ovako počinje… »
Miloševićevo proročanstvo i tragična sudbina njegove porodice: Slobin otac je studirao sa patrijarhom Pavlom, a onda...
Mondo 20.07.2021
Slobodanu Miloševiću su se ubili otac, majka i ujak. Slobodanu Miloševiću su se ubili otac, majka i ujak. "Jako dobro sam poznavao Miru Marković, jer sam bio dobar drug sa njenim mužem Slobodanom Miloševićem. Studirao sam sa Slobom, zajedno smo bili po… »
Vesti dana »
"Neka se umiju i onda vrate" Poslanici opozicije prekinuli govor Mrdića, reagovala Brnabić: "Izdrži legendo" (video)
Blic pre 1 minutjoš 41 povezana
Brnabić osudila "doček" u Čačku: To je ta njihova lepša Srbija, podrška za Bekutu
N1 Info pre 26 minutajoš 24 povezane
Predsednica Skupštine evroparlamentarce smatra nebitnim, ali ih danima komentariše
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 13 satijoš 2 povezane