Povezane vesti

Bolna ispovest nadice Zeljković: Imala sam 16 kada je tata repetirao pištolj u mamu! Rekla sam ti ili ja, zaledio se u…

Bolna ispovest nadice Zeljković: Imala sam 16 kada je tata repetirao pištolj u mamu! Rekla sam ti ili ja, zaledio se u…

Kurir 21.07.2021
Pobednica "Zadruge 4" Nadica Zeljković u svojoj prvoj životnoj ispovesti otkriva da su skoro sve žene u njenoj familiji bile žrtve porodičnog nasilja! Majka Kije Kockar kaže da nikada neće zaboraviti batine koje je dobila od svog nevenčanog… »
Otac je majku tukao pendrekom! Ispovest Nadice Zeljković šokirala - Kijin tata me je udario, moja ćerka je bila svedok

Otac je majku tukao pendrekom! Ispovest Nadice Zeljković šokirala - Kijin tata me je udario, moja ćerka je bila svedok

Mondo 21.07.2021
Pobednica Zadruge otvorila dušu i progovorila o bolnoj temi. Pobednica Zadruge otvorila dušu i progovorila o bolnoj temi. Pobednica četvrte zezone Zadruge i majka Kristine Kije Kockar, Nadica Zeljković otvorila je dušu i progovorila o bolnoj temi -… »
"Kija je gledala kako me njen otac tuče, a moj tata je pendrekom tukao mamu": Tužna ispovest Nadice Zeljković! Život…

"Kija je gledala kako me njen otac tuče, a moj tata je pendrekom tukao mamu": Tužna ispovest Nadice Zeljković! Život…

Blic 20.07.2021
Pobednica poslednje sezone rijalitija "Zadruga", Nadica Zeljković, odlučila je da iznese u javnost istinu o tužnoj prošlosti. - Kada sam upoznala Kijinog oca živeo je sam. Ceo grad se krstio što sam sa njim. Posle sam čula da je bio oženjen u… »

Vesti dana »