Povezane vesti
Lepa manekenka otkrila pravu istinu! Sofija i Luka se svađaju - Najviše se džapaju oko jedne stvari!
Mondo 21.07.2021
Nije sve tako idealno ni kod Sofije Milošević i Luke Jovića. Nije sve tako idealno ni kod Sofije Milošević i Luke Jovića. Lepa manekenka Sofija Milošević i njen verenik fudbaler Luka Jović važe za jedan od najlepših parova, a svoju ljubav su krunisali… »
Manekenka priznala sve: Istina o svađama Sofije Milošević i Luke Jovića! Džapaju se oko jedne bitne stvari
Kurir 21.07.2021
Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović odlično se slažu u vezi, a ne kriju da se povremeno i posvađaju oko jedne stvari. - Luka je odličan kuvar, a ja sam očajna domaćica. Stvarno ne umem i ne volim da kuvam. Dobar sam preduzetnik, ali nisam za… »
Vesti dana »

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 40 minutajoš 29 povezanih

Cunami digao na noge pola sveta, voda nadire, strah i neizvesnost rastu: Talasi od 15 metara u Rusiji, na udaru SAD i Francuska teritorija (foto, video)
Kurir pre 0 minutajoš 169 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 26 povezanih

Jelena Karleuša, koja nikada nije kročila na fakultet, poručuje: „Sve državne univerzitete pretvorite u tržne centre“
Nova pre 2 satajoš 20 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih