Povezane vesti

Partizan predstavio i nove golmanske dresove! Tri boje u opticaju!

Partizan predstavio i nove golmanske dresove! Tri boje u opticaju!

Sportske.net 21.07.2021
Dan pred premijerni nastup u kvalifikacijama za Ligu konferencijaprotiv Dunajske Strede, Partizan je predstavio dresove za novu sezonu, a prvu garnituru ste mogli da vidite OVDE. Tu se crno-beli nisu zaustavili, pa su nešto kasnije tokom popodneva… »
Vladimir Stojković: Fudbal ponovo liči na fudbal, a moj dres je moja muka

Vladimir Stojković: Fudbal ponovo liči na fudbal, a moj dres je moja muka

Mozzart sport 21.07.2021
Golman crno-belih kaže kako ne misli o transferu u Saudijsku Arabiju. Zaželeli su se Grobari Partizanovih fudbalera, zaželeli su se i crno-beli navijača. Da, videli su se u Novom Sadu, obradovali pobedi nad Proleterom, ali tek u četvrtak će biti zajedno… »
Stanojević pred evropremijeru: Nisam toliki patriota da mislim o srpskom fudbalu, bitan mi je samo Partizan

Stanojević pred evropremijeru: Nisam toliki patriota da mislim o srpskom fudbalu, bitan mi je samo Partizan

Mozzart sport 21.07.2021
„Nama želim sve najbolje, imali smo iznenađujuće jak žreb“, kaže trener crno-belih. Srpski klubovi protiv Istočnog bloka. Crvena zvezda po podne u Kazahstanu, Čukarički uveče sa predstavnikom Azerbejdžana, Vojvodina sutra u Litvaniji, a Partizan sa… »
Stanojević: Nisam toliki patriota da mislim na srpski fudbal

Stanojević: Nisam toliki patriota da mislim na srpski fudbal

Nova 21.07.2021
Trener fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Stanojević rekao je da ga ne zanimaju rezultati srpskih klubova u Evropi, već da razmišlja samo o svom timu. Trener fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Stanojević rekao je danas da ga ne zanimaju rezultati… »
Stanojević o srpskim klubovima u Evropi: Bavim se samo Partizanom i samo nama želim sve najbolje

Stanojević o srpskim klubovima u Evropi: Bavim se samo Partizanom i samo nama želim sve najbolje

Sportski žurnal 21.07.2021
Stanojević je to rekao kada je upitan da komentariše šanse ostalih srpskih ekipa i da li sve mogu da prođu drugo kolo kvalifikacija. Trener fudbalskog kluba Partizan Aleksandar Stanojević rekao je danas da ga ne zanimaju rezultati srpskih klubova u… »
Crno-beli predstavili novi dres: ‘Novi dres, nova sezona, nove nade’ (foto) (video)

Crno-beli predstavili novi dres: ‘Novi dres, nova sezona, nove nade’ (foto) (video)

Hot sport 21.07.2021
Partizan u četvrtak igra prvi meč kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige konferencija. Izabranici Aleksandra Stanojevića su uspešno startovali sezonu u Superligi. Partizan je na startu prvenstva savladao Proleter rezultatom 4:0. Crno-bele već u… »
Partizan predstavio novi dres uz radikalnu promenu s prugama

Partizan predstavio novi dres uz radikalnu promenu s prugama

Nova 21.07.2021
Fudbalski klub Partizan promovisao je novi dres za sezonu 2021/2022, u glavnoj ulozi je najveća nada. Nemanja Jović je glavna zvezda spota, kao mališan koji prolazi kroz tunel u dresovima iz raznih era. Onda je došao trenutak da kao 18-godišnjak kroči na… »
Ovo je novi dres Partizana - nešto sasvim drugačije: Crno-belo predstavljanje na spektakularan način! (video)

Ovo je novi dres Partizana - nešto sasvim drugačije: Crno-belo predstavljanje na spektakularan način! (video)

Mondo 21.07.2021
Partizan predstavio novi dres i to vrlo originalno. Partizan predstavio novi dres i to vrlo originalno Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju prvi evropski meč u novoj sezoni, kada će od 21.00 čas dočekati Dunajsku Stredu u okviru prvog meča drugog kola… »
Humska je Partizanov veliki adut – 30 mečeva bez poraza kod kuće, na 20 nije primio gol, tukao rivale sa većim koeficijentom…

Humska je Partizanov veliki adut – 30 mečeva bez poraza kod kuće, na 20 nije primio gol, tukao rivale sa većim koeficijentom…

Mozzart sport 21.07.2021
Ako je suditi na osnovu podatak u poslednjih godinu i po dana, slovački predstavnik nema šta da traži u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Navijači su spremni da glorifikuju ubedljivu pobedu nad Proleterom, ljudi iz kluba oprezni… »
Crno-beli spremni za start evro sezone Partizan ništa ne prepušta slučaju: Dunajska Streda je mlada, ali ih shvatamo…

Crno-beli spremni za start evro sezone Partizan ništa ne prepušta slučaju: Dunajska Streda je mlada, ali ih shvatamo…

Sportal blic 20.07.2021
Fudbaleri Siniša Saničanin i Slobodan Urošević izjavili su da tim mora maksimalno ozbiljno da pristupi u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske. Crno-beli će u četvrtak od 21 sat na svom stadionu igrati sa slovačkom… »

Vesti dana »