Повезане вести
Хрватица мења Столтенберга: Шта каже Колинда?
Вести онлине 21.07.2021
Бивша хрватска председница Колинда Грабар-Китаровић изјавила је данас да је почаствована што је медији спомињу као фаворита за наследницу генералног секретара НАТО и признаје да, како каже, није изненађена. – Уистину сам… »
Грабар Китаровић: Почашћена сам што ме помињу као фаворита за шефицу НАТО
Нови магазин 21.07.2021
Бивша председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да је почашћена тиме што је медији спомињу као фавориткињу за функцију генералне секретарке НАТО и додала да је о евентуалној кандидатури прерано говорити, пише… »
Грабар Китаровић: Почашћена сам што ме сврставају међу фаворите за шефицу НАТО
Н1 Инфо 21.07.2021
Бивша председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић изјавила је да је почашћена тиме што је медији спомињу као фавориткињу за функцију генералне секретарке НАТО и додала да је о евентуалној кандидатури прерано говорити, пише… »
Нисам изненађена! Огласила се Колинда поводом навода да је фаворит за шефицу НАТО
Ало 21.07.2021
Уз бившу председницу Хрватске, као могуће наследнице Јенса Столтенберга спомињу се бивша литванска председница Далија Грибаускајте и актуелна председница Естоније Керсти Каљулаид. Бивша председница Републике Хрватске Колинда… »
Колинда Грабар Китаровић о натписима да је фаворит за шефицу НАТО-а: Нисам изненађена
Телеграф 21.07.2021
Уз бившу председницу Хрватске, као могуће наследнице Јенса Столтенберга спомињу се бивша литванска председница Далија Грибаускајте и актуелна председница Естоније Керсти Каљулаид. Бивша председница Републике Хрватске Колинда… »
Вести дана »
Атентат на руског генерала у Москви: Нападач испалио више хитаца и побегао
BBC News пре 10 минутајош 22 повезане
Облачно и ветровито, у Тимочкој Крајини хладније – могућа киша, на планинама снег
Глас Зајечара пре 1 сатјош 17 повезаних
Вечерас свечано отварање 25. Зимских олимпијских игара у Милану и Кортини
Сербиан Невс Медиа пре 10 минутајош 14 повезаних
Судар аутомобила и камиона код Вреоца, две особе погинуле, две тешко повређене
Бета пре 40 минутајош 25 повезаних