Povezane vesti
„Olimpijska iskustva su mi pomogla da prebrodim krize“
Nova 21.07.2021
Prve medalje na Olimpijskim igrama se, po tradiciji, dele u streljaštvu. U Tokiju će biti nastavljena praksa da prvo finale bude nadmetanje žena vazdušnom puškom, koje je na programu već 24. jula. Za finale će se boriti 49 takmičarki iz 37 zemalja. Među… »
Andrea Arsović: ‘Olimpijska iskustva su mi pomogla da prebrodim krize’
Hot sport 21.07.2021
Prve medalje na Olimpijskim igrama se, po tradiciji, dele u streljaštvu. U Tokiju će biti nastavljena praksa da prvo finale OI bude nadmetanje žena vazdušnom puškom, koje je na programu 24.jula. Za finale će se boriti 49 takmičarki iz 37 zemalja. Među… »
Prve medalje dele se u streljaštvu, Andrea je naša uzdanica!
Sportske.net 21.07.2021
Prve medalje na Olimpijskim igrama se, po tradiciji, dele u streljaštvu. U Tokiju će biti nastavljena praksa da prvo finale OI bude nadmetanje žena vazdušnom puškom, koje je na programu 24. jula. Za finale će se boriti 49 takmičarki iz 37 zemalja. Među… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 34 minutajoš 2 povezane

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 5 satijoš 1 povezana