Povezane vesti

Ružić: Za vrtiće u Kruševcu 58 miliona dinara

N1 Info 21.07.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić danas je, zajedno sa gradonačelnicom Kruševca Jasminom Palurović, položio kamen temeljac za izgradnju još jednog objekta u vrtiću "Golub mira" u tom gradu. Ministarstvo prosvete, nauke i… »

U Kruševcu novih 160 mesta u vrtićima

Danas 21.07.2021
Ministar prosvete Branko Ružić položio je danas kamen temeljac za izgradnju još jednog objekta u vrtiću „Golub mira“ u Kruševcu, čime će se obezbediti mesta za još 80 mališana. Ružić je podsetio da su Ministarstvo prosvete i Grad Kruševac… »

Kamen temeljac za dogradnju dva kruševačka vrtića

RTS 21.07.2021
Ministar prosvete Branko Ružić i gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović položili su kamen temeljac za dogradnju dva objekta Predškolske ustanove "Nata Veljković". Branko Ružić je rekao da su Ministarstvo i Kruševac prepoznali zajednički… »

Ružić: Još 160 mesta za decu u vrtićima u Kruševcu

Novi magazin 21.07.2021
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić položio je danas kamen temeljac za izgradnju još jednog objekta u vrtiću "Golub mira" u Кruševcu, kojim će biti povećani kapaciteti te ustanove za još 80 dece. "Ovim projektom vrtić… »

Vlada posvećena ulaganjima u vaspitanje najmlađih - Ministar Ružić: Postavljen kamen temeljac za dogradnju vrtića u…

Večernje novosti 21.07.2021
Foto: S. B. Vrednost “Projekta inkluzivnog predškolskog vaspitanja i obrazovanja”, koji se realizuje uz pomoć Svetske banke iznosi 58 miliona dinara, a omogući će boravak još 160 mališana koji danas ne pohađaju vrtić. Prvi potpredsednik Vlade… »

Vesti dana »