Повезане вести

Ристо Јовановић, ухапшен на Газиместану, пуштен из притвора уз кауцију

Ристо Јовановић, ухапшен на Газиместану, пуштен из притвора уз кауцију

Н1 Инфо 21.07.2021
Ристо Јовановић, Подгоричанин који је у Приштини осуђен на шест месеци затвора због "изазивања раздора и нетрпељивости" током обележавања Видовдана на Газиместану, пуштен је на слободу после плаћања кауције, пренео је РТС… »
Ристо Јовановић пуштен из притвора, забрањен му улазак на Косово наредних 5 година

Ристо Јовановић пуштен из притвора, забрањен му улазак на Косово наредних 5 година

Ало 21.07.2021
Демократски фронт потврдио је да ће платити кауцију у износу од 6.700 евра за ослобађање Јовановића. Ристо Јовановић из Подгорице, који је ухапшен на Газиместану због наводног "изазивања раздора и нетрпељивости", пуштен је… »
"Видео сам све!" Огласио се Ристо Јовановић, Србин изашао из албанског пакла у Приштини!

"Видео сам све!" Огласио се Ристо Јовановић, Србин изашао из албанског пакла у Приштини!

Ало 21.07.2021
Не осећам се кривим! Поздрављам све људи који су били уз мене. У тешким тренуцима сам схватио ко ми је био подршка. То је по изласку из притвора у Косовској Митровици поручио Ристо Јовановић (28), из Подгорице, који је ухапшен… »
Ристо Јовановић пуштен из приштинског казамата: Србин ухапшен на Видовдан на газиместану пуштен уз кауцију од 6.700 евра!

Ристо Јовановић пуштен из приштинског казамата: Србин ухапшен на Видовдан на газиместану пуштен уз кауцију од 6.700 евра!

Курир 21.07.2021
Ристо Јовановић, који је ухапшен 28. јуна, на Видовдан, на Газиместану због наводног изазивања раздора и нетрпељивости, судећи према објавама на друштвеним мрежама изашао је на слободу. Наиме, на друштвеним мрежама осванула је… »
Мандић потврдио: ДФ ће платити кауцију за Риста Јовановића

Мандић потврдио: ДФ ће платити кауцију за Риста Јовановића

Политика 21.07.2021
ПОДГОРИЦА - Најутицајнији владајућ Демократски фронт платиће кауцију у износу од 6.700 евра за ослобађање Риста Јовановић, Србина из Подгорице, ухапшеног на Видовдан на Газиместану, потврдио је за Тањуг један од лидера тог… »
Сведоци замуцкивали, суд изрекао казну: Адвокат Риста Јовановића - "Полицајци нису знали да понове ни једну реч коју је…

Сведоци замуцкивали, суд изрекао казну: Адвокат Риста Јовановића - "Полицајци нису знали да понове ни једну реч коју је…

Вечерње новости 21.07.2021
Фото:Д.З. - Чекамо да видимо образложење пресуде детаљно, како бисмо уложили жалбу Апелационом суду а данас ћемо уплатити новац од 6.700 евра како би Ристо што пре отишао кући али ћемо свакако уложити жалбу јер не постоји… »
Лажна држава показала своје зло лице Андрија Мандић о пресуди Ристу Јовановић

Лажна држава показала своје зло лице Андрија Мандић о пресуди Ристу Јовановић

Ало 21.07.2021
Демократски фронт је одлучио да прикупи потребних 6.700 евра за замену казне од пола године затвора за Подгоричанина Риста Јовановића, ухапшеног на Видовдан на Газиместану. - Донели смо одлуку као Демократски фронт да прикупимо… »
Лажна држава показала зло лице! Мандић о пресуди Ристу Јовановић - солидарност са невином жртвом албаских власти!

Лажна држава показала зло лице! Мандић о пресуди Ристу Јовановић - солидарност са невином жртвом албаских власти!

Вечерње новости 21.07.2021
Фото: Тањуг/Зоран Жестић/Јутјуб/Косово Онлине - Донели смо одлуку као Демократски фронт да прикупимо та средства и да их што је могуће у краћем року предамо његовој породици како би они могли да плате кауцију. Ми смо одани… »
Демократски фронт плаћа кауцију за Риста Јовановића

Демократски фронт плаћа кауцију за Риста Јовановића

Вести онлине 21.07.2021
Најутицајнији владајућа странка у Црној Гори Демократски фронт платиће кауцију у износу од 6.700 евра за ослобађање Риста Јовановић, Србина из Подгорице, ухапшеног на Видовдан на Газиместану. То је потврдио један од лидера тог… »
Мандић: Демократски фронт плаћа кауцију за Риста Јовановића

Мандић: Демократски фронт плаћа кауцију за Риста Јовановића

РТС 21.07.2021
Демократски фронт платиће кауцију у износу од 6.700 евра за ослобађање Риста Јовановић, Србина из Подгорице, ухапшеног на Видовдан на Газиместану, потврдио је за "Тањуг" један од лидера тог савеза Андрија Мандић. Андрија Мандић… »
Након срамне пресуде Демократски фронт плаћа кауцију за Риста Јовановића!

Након срамне пресуде Демократски фронт плаћа кауцију за Риста Јовановића!

Ало 21.07.2021
Јовановићу је данас у Приштини изречена пресуда на шест месеци затвора због наводног "изазивања раздора и нетрпељивости". Најутицајнији владајући Демократски фронт платиће кауцију у износу од 6.700 евра за ослобађање Риста… »

Вести дана »