Povezane vesti
Sigurno nije preživeo bez hrane i vode: Stanari nakon urušavanja zgrade danima piju lekove - i ljubimac ostao zarobljen
Mondo 21.07.2021
Nakon urušavanja tokom prošle nedelje, juče je ponovo došlo do odvajanja dela zgrade u Vidovdanskoj ulici na Vračaru. Stanari se žale da nisu mogli da uzmu lične stvari, pa čak ni da odu po kućnog ljubimca koji je ostao zarobljen. Nakon urušavanja tokom… »
Nema nade da je preživeo 5 dana bez hrane i vode: Stanarima urušene zgrade na Vračaru nisu dozvolili ni da izvedu ljubimca
Kurir 21.07.2021
Popila sam dosta lekova za smirenje, pa sam okej, šta da kažem, na lekovima sam danima. To je jedino bilo što je juče mogla da kaže Ljubica Stanković dok u neverici gleda deo svoje kuhinje kako visi u vazduhu. I dalje ne može da veruje šta se dogodilo i… »
Vesti dana »

Voštinić: U DUNP nisu upala nepoznata lica, već plaćenici koji su odbornike izbacivali iz Skupštine Kraljeva
N1 Info pre 35 minutajoš 41 povezana

(FOTO) Jake kiše i poplave u Kini: Poginulo 30 ljudi, više od 80.000 evakuisano
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane

Juhas: Na sednici će biti donete odluke koje se tiču prosperiteta Vojvodine
RTV pre 30 minutajoš 12 povezanih

Srpska obaveštajna služba počela nabavku kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 2 povezane

Beograd u pokretu: Novi tramvaji neće poboljšati gradski prevoz, tramvajska mreža zastarela
Beta pre 45 minutajoš 7 povezanih