Povezane vesti
Met Dejmon: Ćerka neće da gleda moje dobre filmove
Nova 21.07.2021
Američki glumac Met Dejmon izjavio je kako njegova ćerka tinejdžerka odbija da gleda njegove dobre filmove, samo da bi mogla da ga zavitlava. Tokom promocije svog novog filma „Stillwater“, pedesetogodišnji glumac je otrkio kako njegova petnaestogodišnja… »
Met Dejmon: Ćerka neće da gleda moje dobre filmove samo da bi me zavitlavala
N1 Info 21.07.2021
Američki glumac Met Dejmon izjavio je kako njegova ćerka tinejdžerka odbija da gleda njegove dobre filmove, samo da bi mogla da ga zavitlava. Tokom promocije svog novog filma „Stillwater“, pedesetogodišnji glumac je otrkio kako njegova petnaestogodišnja… »
Vesti dana »

U Srbiji danas uglavnom oblačno, posle podne razvedravanje: Temperature do 17 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih

Stanje povređenih u nesreći kod Sremske Mitrovice nepromenjeno, osam na Intenzivnoj nezi
RTS pre 27 minutajoš 5 povezanih

Vučević na osnivačkoj sednici Fondacije eparhije osečkopoljske i baranjske (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Portugalski parlament usvojio predlog zakona o zabrani nošenja vela preko lica: Predviđena novčana kazna od 200 do 4.000 evra
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

U nesreći kod Sremske Mitrovice dve osobe poginule, jedna preminula u bolnici, 39 povređenih zadržano na lečenju
Danas pre 6 satijoš 2 povezane