Povezane vesti
Obradović: Nemoguće bilo šta uraditi na izborima bez sinhronizovanog nastupa opozicije
Danas 21.07.2021
Niko sam ne može da pobedi sadašnju vlast, niti je moguće bilo šta uraditi na izborima ako nema sinhronizovanog nastupa opozicije, poručio je danas predsednik Dveri Boško Obradović. On je na skupu u Prokuplju ponudio nekoliko principa na kojima bi ta… »
Obradović: Nemoguće pobediti vlast bez sinhronizovanog nastupa opozicije
N1 Info 21.07.2021
Niko sam ne može da pobedi sadašnju vlast, niti je moguće bilo šta uraditi na izborima ako nema sinhronizovanog nastupa opozicije, poručio je predsednik Dveri Boško Obradović. On je na skupu u Prokuplju ponudio nekoliko principa na kojima bi ta nova… »
Vesti dana »
"Ukrajinci nas ucenjuju" Nastavlja se svađa oko naftovoda Družba, teške optužbe Mađarske, Kijev besno odgovara: To je čista laž!
Blic pre 2 satajoš 76 povezanih
Zagorka Dolovac: Potvrđeno mi je da je BIA zvala tužioce u vezi sa glasanjem za VST
Danas pre 1 satjoš 10 povezanih
Poljoprivrednik: Pušteni smo iz policije, blokiramo i tokom vikenda - hakovali nam Vajber pa se širi lažna informacija
N1 Info pre 3 satajoš 19 povezanih
Proglašena izborna lista "Mladi za Kulu", studenti upozoravali da veoma podseća na njihovu
N1 Info pre 59 minutajoš 23 povezane
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 200 dinara, benzin 181 dinar po litru
Naslovi.ai pre 5 satijoš 31 povezana