Povezane vesti

"Ana Korać je devojka kakva ja nikad ne bih bila": Misica u ratu sa Karićevom bivšom, poručila: "Sada bih bila još…

Blic 22.07.2021
Jovana Ljubisavljević bila je gost emisije "Zadruga - Narod pita" zajedno sa bivšom cimerkom Sandrom Rešić, a njima je u studiju pušten snimak na kom je bio Jovanin dečko, Stefan Karić i onda se u studiju povela diskusija i o Ani Korać sa kojom je… »

Misica potkačila Karićevu bivšu! „Nikad ne bih bila kao Ana Korać”

Svet & Skandal 22.07.2021
Misica potkačila Karićevu bivšu devojku Anu Korać u emisiji „Narod pita”. Naime, Jovana i Sadra Rešić su u emisiji odgovarale na razna pitanja koja se tiču rijalitija, ali i privatnog života. U jednom trenutku pušten je klip gde Karić… »

Na ruci imate lepu narukvicu, kada ste je dobili? Misica isprozivana zbog skupih poklona: Da li je moguće da imate toliko…

Kurir 22.07.2021
Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica "Zadruge 4" večeras se pojavila u emisiji "Narod pita" gde su je gledaoci ispitivali oko detalja koji su primetili na njenoj levoj ruci. - Jovana čestitam na 4. mestu, mislila sam da ćeš biti prva. Volela bih… »

Ana Korać je devojka kakva ja nikad ne bih bila! Jovana misica udarila na karićevu bivšu: Bila bih još brutalnija prema…

Kurir 22.07.2021
Jovana Ljubisavljević, bivša učesnica "Zadruge 4" večeras se pojavila u emisiji "Narod pita", zajedno sa cimerkom Sandrom Rešić, a nakon što im je pušten klip gde Stefan Karić komentariše svoju devojku, povela se nova diskusija u studiju: -… »

Vesti dana »