Povezane vesti

Američki šamar Erdoganu: Ništa od dve države na Kipru

Večernje novosti pre 2 dana
Foto: EPA - Mišljenja smo da samo proces koji bi vodili Kiprani, obe zone i obe zajednice, može doneti mir i stabilnost na Kipru - rekla je američka podsekretarka za politička pitanja. Tokom posete severnom, turskom delu Kipra, koji priznaje jedino… »

Odbacujete li Erdoganovu opciju? "Da, apsolutno"

B92 pre 2 dana
Vašington -- SAD odbacuju bilo kakvo rešenje za Kipar koje bi uključivalo dve države, što je ovih dana predložio turski predsednik Redžep Tajip Erdogan. To je potvrdila američka podsekretarka za politička pitanja Viktoria Nuland. Upitana tokom… »

SAD odbacuju sve opcije koje uključuju dve države za Kipar

Politika pre 2 dana
VAŠINGTON - Sjedinjene Američke Države odbacuju bilo kakvo rešenje za Kipar koje bi uključivalo dve države, što je ovih dana predložio turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, rekla je američka podsekretarka za politička pitanja Viktoria Nuland… »

SAD odbacuje sve opcije koje uključuju dvije države za Kipar

Al Jazeera pre 2 dana
Samo proces koji bi vodili Kiprani, obje zone i obje zajednice, može donijeti mir i stabilnost na Kipru, kaže američka podsekretarka za politička pitanja Victoria Nuland. Sjedinjene Američke Države odbacuju bilo kakvo rješenje za Kipar koje bi… »

Amerika odbila Erdogana

Vesti online pre 2 dana
Sjedinjene Američke Države odbacuju bilo kakvo rešenje za Kipar koje bi uključivalo dve države, što je ovih dana predložio turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, rekla je američka podsekretarka za politička pitanja Viktorija Nuland. Upitana… »

Nema novih priznavanja nezavisnosti: Amerika odbacuje sve opcije koje uključuju dve države za Kipar

Blic pre 2 dana
Sjedinjene Američke Države odbacuju bilo kakvo rešenje za Kipar koje bi uključivalo dve države, što je ovih dana predložio turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, rekla je američka podsekretarka za politička pitanja Viktoria Nuland. Upitana… »

Vesti dana »