Povezane vesti
Delovi Novog Sada, Veternika, Rumenke i Ledinaca bez vode
Radio 021 22.07.2021
Delovi Novog Sada, Veternika, Ledinaca i Rumenke nemaju vode zbog havarija. NOVI SAD Bez vode će do 15 časova biti parna strana Industrijske ulice. Ulica Đorđa Magaraševića, Braće Krkljuš i okolne ulice bez vode će biti do 19 časova. VETERNIK… »
Deo Adamovićevog naselja bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.07.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 19 sati biti ulice Đorđa Magaraševića, Braće Krkljuš i okolne ulice u Novom Sadu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena… »
Deo Rumenačke ulice u petak šest sati bez vode
Moj Novi Sad 22.07.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u petak, 23. jula, od 9 do 15 sati biti deo Rumenačke ulice u Novom Sadu, od broja 144 do broja 150. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Isključenja vode u Novom Sadu i okolini
RTV 22.07.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti deo Industrijske ulice (parna strana) u Novom Sadu, obaveštavaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija". Takođe, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 17 sati biti naselje… »
Deo Rumenke bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.07.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti Vojvođanska ulica u Rumenki. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Delovi Novog Sada, Kamenice i Ledinaca bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 22.07.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti parna strana Industrijske ulice u Novom Sadu, a do 17 sati naselje Liparije u Ledincima. Do havarije je ovog jutra došlo i u Sremskoj Kamenici, gde će bez vode do 14 sati biti… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Ivanu Bjeliću i ostalima osumnjičenim za nasilničko ponašanje na protestu u Novom Sadu
Danas pre 5 satijoš 16 povezanih
Tinejdžeri ubili svoje vršnjake: Jezivi zločini koje Srbija nikada neće zaboraviti
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane