Повезане вести

“Мафија дигла главу, али ми ћемо је одсећи” (ВИДЕО)

“Мафија дигла главу, али ми ћемо је одсећи” (ВИДЕО)

Вести онлине 22.07.2021
Председник Србије Александар Вучић указао је данас, у обраћању грађанима Кнића, да ће Србија бити под великим притиском у наредном периоду, споља због КиМ и РС, а унутра због мафије која је дигла главу. – Србија ће бити под… »
Вучић, Заев и Рама одржали састанак посвећен припремама регионалног економског форума

Вучић, Заев и Рама одржали састанак посвећен припремама регионалног економског форума

Телеграф 22.07.2021
- Регионална иницијатива која ће нас повезати и побољшати живот свих наших грађана. Градимо заједно нови Балкан, европски - најавио је председник Вучић. Председник Србије Александар Вучић обелоданио је на свом Инстаграм профилу… »
Вучић: Мафија је дигла главу, али ми ћемо је одсећи

Вучић: Мафија је дигла главу, али ми ћемо је одсећи

Бета 22.07.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је "мафија дигла главу, али мафији ћемо одсећи главу јер је држава јача од ње". "Србија ће бити под великим притисцима са различитих страна: споља због Косова и због… »
"Хвала на дивном дочеку": Вучић објавио снимак из Кнића (видео)

"Хвала на дивном дочеку": Вучић објавио снимак из Кнића (видео)

Вечерње новости 22.07.2021
Фото: Инстаграм Председника су у дворишту школе дочекали бројни грађани Кнића, деца у народној ношњи и са заставицима Србије, као и са транспарентима захвалности за све што је учињено за ову општину у претходном периоду. -… »
Заев, Вучић и Рама одржали виртуелни састанак уочи Економског форума у Скопљу

Заев, Вучић и Рама одржали виртуелни састанак уочи Економског форума у Скопљу

Нови магазин 22.07.2021
Премијер Северне Македоније Зоран Заев објавио је да је данас виртуелно разговарао са председником Србије Александром Вучићем и премијером Албаније Едијем Рамом о припреми предстојећег Економског форума који заједно организују… »
Вучић са Заевом и Рамом уочи Форума у Скопљу

РТВ 22.07.2021
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас видео линком са премијерима Северне Македоније и Албаније, Зораном Заевом и Едијем Рамом, о регионалном економском форуму који ће бити одржан у Скопљу 29. јула… »
Вучић разговарао са Заевом и Рамом: Заједно градимо нови, европски Балкан

Вучић разговарао са Заевом и Рамом: Заједно градимо нови, европски Балкан

Н1 Инфо 22.07.2021
Председник Србије Александар Вучић објавио је да је у четвртак ујутру имао добар видео разговор са премијерима Северне Македоније и Албаније, Зораном Заевом и Едијем Рамом, уочи регионалног економског форума који ће 29. јула бити… »

Нова 22.07.2021
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас видео линком са премијерима Северне Македоније и Албаније, Зораном Заевом и Едијем Рамом, о регионалном економском форуму који ће бити одржан у Скопљу 29. јула. „Веома… »

Вести дана »