Povezane vesti
Voditeljka iz bolničke postelje o operaciji tumora dojke: Sve se desilo za 10 dana, slučajno sam saznala, a ovo mi je spaslo…
Kurir 22.07.2021
Voditeljka Milica Kon oglasila seiz bolnice nakon operacije prilikom koje je ostranila rak na dojci. Iako o tome nije javno govorila, Milica se u prethodnom periodu borila sa kancerom dojke koji je uspešno operisan. Nakon hirurške intervencije koju je… »
Sve se desilo za 10 dana, slučajno sam saznala: Oglasila se Milica Kon nakon operacije raka dojke - otkrila sve detalje!
Mondo 22.07.2021
Supruga Marka Kona, Milica se oglasila iz bolničke postelje. Supruga Marka Kona, Milica se oglasila iz bolničke postelje. Voditeljka emisije "Brak na neviđeno" i supruga Marka Kona, Milica nedavno je objavila sliku iz bolnice i otkrila da joj je tom… »
Vesti dana »
Teheran u plamenu, bačeno 230 bombi! Ključa rat na Bliskom istoku: eksplozije na aerodromu u Dubaiju, napadnut naftni tanker, balistička raketa pogodila Saudijsku Arabiju
Blic pre 24 minutajoš 29 povezanih
Pezeškijan rekao da Iran neće više gađati zalivske susede, izvinio se za napade
N1 Info pre 24 minutajoš 23 povezane
Gde gledati okršaj Đokovića i Majžaka u Indijan Velsu? Novak napada titulu posle 10 godina
Nova pre 4 minutajoš 30 povezanih