Povezane vesti
Sloba o nasilju nad ženama: Desilo mi se da branim devojke od nasilnika, a one se okrenu protiv mene! Nema veze, braniću ih…
Kurir 22.07.2021
Sloba Radanović bio je glavni akter u smirivanju situacije i spasao je radnicu od nasilnika iz teretane, a sada je progovorio o nasilju. "Ne možemo biti nemi na nasilje. Ušao neki đavo u ljude, svaki dan momak prebio devojku. Ja sam imao situaciju… »
Đavo neki ušao u ljude! Sloba Radanović o brutalnom nasilju u teretani - "Doživeo sam i da devojka brani siledžiju!"
Mondo 22.07.2021
Sloba Radanović još jednom o skandaloznom nasilju u teretani. Sloba Radanović još jednom o skandaloznom nasilju u teretani. Javnost je nedavno šokirao snimak nasilja iz jedne teretane na Novom Beogradu kada je jedan od članova ušao iza pulta i prebio… »
Vesti dana »
Ministar pravde na mestu požara u specijalnom sudu: Utvrđuje se šteta i uzrok požara u kancelarijama Javnog tužilaštva za organizovni kriminal
Kurir pre 16 minutajoš 49 povezanih
PRUGA U ŠPANIJI RENOVIRANA PRE OSAM MESECI, VOZ STAR ČETIRI GODINE španski ministar šokirao izjavom o tragediji: "Ovo je veoma, veoma čudna nesreća"
Dnevnik pre 26 minutajoš 68 povezanih
Policija poziva na opreznu vožnju zbog početka školske godine
Jug press pre 56 minutajoš 29 povezanih
Tramp: Danska nije uspela da ukloni rusku pretnju sa Grenlanda, sada će to biti učinjeno
Beta pre 51 minutajoš 52 povezane
Đoković kreće put ka 11. Australijan openu, publika mu priredila lep doček
Nova pre 6 minutajoš 44 povezane