Povezane vesti

Djoković: Igranje za Srbiju mi daje samopouzdanje i energiju

Djoković: Igranje za Srbiju mi daje samopouzdanje i energiju

Novi magazin 22.07.2021
Prvi teniser sveta Novak Djoković rekao je danas da mu je drago što je deo nacionalnog tima na Olimpijskim igrama, kao i da mu nastupanje za Srbiju podiže samopouzdanje i energiju. "To je najposebniji sportski dogadjaj u istoriji u sporta… »
Novak Đoković u subotu počinje pohod ka zlatnoj medalji, a rival mu je - besan i šokiran! Bolivijac zaprepašten smeštajem…

Novak Đoković u subotu počinje pohod ka zlatnoj medalji, a rival mu je - besan i šokiran! Bolivijac zaprepašten smeštajem…

Sportal blic 22.07.2021
Najbolji teniser sveta danas je koji je već imao "svojih pet minuta" u Tokiju. Treba podsetiti da je meč između , odnosno oko 10 sati po srednjeevropskom. Delijen je trenutno 139. teniser sveta, a Ðoković i 28-godišnji Bolivijac nisu se ranije… »
Đoković: Neću ponoviti greške iz Rija i Londona

Đoković: Neću ponoviti greške iz Rija i Londona

Danas 22.07.2021
Najbolji svetski teniser Novak Đoković igraće protiv Bolivijca Uga Deliena u meču prvog kola olimpijskog turnira u Tokiju (od 24. jula do 1. avgusta), odlučeno je žrebom koji je obavljen u glavnom gradu Japana. Ovaj duel na programu je u subotu, oko… »
Đoković o Olimpijskim igrama: „Znam da svi od mene očekuju da osvojim zlatnu medalju“!

Đoković o Olimpijskim igrama: „Znam da svi od mene očekuju da osvojim zlatnu medalju“!

Hot sport 22.07.2021
Prvi reket sveta zna da se od njega očekuje osvajanje zlatne medalje. Novak Đoković došao je u Tokijo kao glavni favorit za osvajanje zlatne medalje posle osvojena sva tri ovogodišnja Grend slema. „Znam da svi od mene očekuju da osvojim zlatnu… »
Đoković prokomentarisao odsustvo Rafe i Rodžera sa Igara

Đoković prokomentarisao odsustvo Rafe i Rodžera sa Igara

Nova 22.07.2021
Novak Đoković spreman je da se suoči sa pritiskom i velikim očekivanjima, jer su mu mnogi već "upisali" zlato. „Znam da svi od mene očekuju da osvojim zlatnu medalju u Tokiju, voleo bih i ja, to nije tajna, sa godinama sam naučio kako da se borim… »
Novak: Znam da svi očekuju zlato, spreman sam

Novak: Znam da svi očekuju zlato, spreman sam

N1 Info 22.07.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković svastan je da svi od njega očekuju da osvoji zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, ali dodaje da zna kako da se izbori sa pritiskom. Srbin je u Tokio otputovao kao prvi reket sveta i aktuelni šampion Australijan… »
Đoković pred prvi meč: Istorija je na talonu! Nisam mogao da imam bolju uvertiru

Đoković pred prvi meč: Istorija je na talonu! Nisam mogao da imam bolju uvertiru

Večernje novosti 22.07.2021
Foto: AP "Što si stariji, iskusniji si, imaš više mečeva iza sebe, automatski samouverenije pristupaš narednim izazovima jer si svestan da si to doživeo nekoliko puta. U mom slučaju u pitanju su neuspesi na OI. Jesam bio nervozan u Londonu i Riju… »

Vesti dana »