Повезане вести
Дјоковић: Играње за Србију ми даје самопоуздање и енергију
Нови магазин 22.07.2021
Први тенисер света Новак Дјоковић рекао је данас да му је драго што је део националног тима на Олимпијским играма, као и да му наступање за Србију подиже самопоуздање и енергију. "То је најпосебнији спортски догадјај у историји… »
Новак Ђоковић у суботу почиње поход ка златној медаљи, а ривал му је - бесан и шокиран! Боливијац запрепаштен смештајем у…
Спортал блиц 22.07.2021
Најбољи тенисер света данас је који је већ имао "својих пет минута" у Токију. Треба подсетити да је меч између , односно око 10 сати по средњеевропском. Делијен је тренутно 139. тенисер света, а Ðоковић и 28-годишњи Боливијац… »
Ђоковић: Нећу поновити грешке из Рија и Лондона
Данас 22.07.2021
Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић играће против Боливијца Уга Делиена у мечу првог кола олимпијског турнира у Токију (од 24. јула до 1. августа), одлучено је жребом који је обављен у главном граду Јапана. Овај дуел на… »
Ђоковић о Олимпијским играма: „Знам да сви од мене очекују да освојим златну медаљу“!
Хот спорт 22.07.2021
Први рекет света зна да се од њега очекује освајање златне медаље. Новак Ђоковић дошао је у Токијо као главни фаворит за освајање златне медаље после освојена сва три овогодишња Гренд слема. „Знам да сви од мене очекују да… »
Новак: Знам да сви очекују злато, спреман сам
Н1 Инфо 22.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић свастан је да сви од њега очекују да освоји златну медаљу на Олимпијским играма, али додаје да зна како да се избори са притиском. Србин је у Токио отпутовао као први рекет света и актуелни… »
Ђоковић прокоментарисао одсуство Рафе и Роџера са Игара
Нова 22.07.2021
Новак Ђоковић спреман је да се суочи са притиском и великим очекивањима, јер су му многи већ "уписали" злато. „Знам да сви од мене очекују да освојим златну медаљу у Токију, волео бих и ја, то није тајна, са годинама сам научио… »
Ђоковић пред први меч: Историја је на талону! Нисам могао да имам бољу увертиру
Вечерње новости 22.07.2021
Фото: АП "Што си старији, искуснији си, имаш више мечева иза себе, аутоматски самоувереније приступаш наредним изазовима јер си свестан да си то доживео неколико пута. У мом случају у питању су неуспеси на ОИ. Јесам био нервозан… »
Вести дана »

Данас осетно свежије, пре подне и киша: Биће веома ветровито, температура тек који степен изнад 20
Телеграф пре 49 минутајош 7 повезаних

Колики је курс евра данас у Србији? Ово су вредности по којим мењачнице продају валуте
Мондо пре 4 минутајош 2 повезане

Жене парфем и шминку, мушкарци кондоме и алат: Питали су возаче у Србији шта обавезно држе у аутомобилу, а ево шта је заједничко за оба пола
Блиц пре 49 минутајош 1 повезана

Трамп стигао у Лондон: Следе сусрети са краљем и премијером Велике Британије
Курир пре 5 сатијош 2 повезане