Повезане вести

Соња: Нисам у најбољем стању, али екипа не зависи од мене

Соња: Нисам у најбољем стању, али екипа не зависи од мене

Н1 Инфо 22.07.2021
Српска кошаркашица Соња Васић изјавила је да још није у најбољем стању, пошто се тек недавно опоравила од вируса корона. Сјајна кошаркашица је имала позитиван тест на вирус корона 6. јула, али је успела да се опорави и… »
Соња на ивици суза: Васићева емотивна у Токију: До последњег тренутка нисмо знали да ли ћемо бити овде, тешко је када немаш…

Соња на ивици суза: Васићева емотивна у Токију: До последњег тренутка нисмо знали да ли ћемо бити овде, тешко је када немаш…

Спортал блиц 22.07.2021
Ако је неко имао турбулентан период, то је онда. Уместо да ужива после освојене златне медаље на Европском првенству у Валенсији и да настави са припремама за Олимпијске игре, она је терен морала да замени креветом, а лопту… »
Соња забринула - нисам у најбољем стању! Победила корону, отишла у Токио и поручује: Има нас још 11...

Соња забринула - нисам у најбољем стању! Победила корону, отишла у Токио и поручује: Има нас још 11...

Мондо 22.07.2021
Соња Васић говорила је о корона вирусу пред Олимпијске игре у Токију. Соња Васић говорила је о корона вирусу пред Олимпијске игре у Токију. Најбоља српска кошаркашица Соња Васић заразила се корона вирусом између Еуробаскета и… »
Херојска изјава Соње Васић после короне, уочи старта Игара

Херојска изјава Соње Васић после короне, уочи старта Игара

Нова 22.07.2021
Кошаркашица Србије, Соња Васић, описала је борбу против коронавируса пред наступ на Олимпијским играма. „Добро сам, добро смо, дефинитивно је ово био изазован период за породицу, психички и емотивно напоран, до последњег… »
Соња Васић искрена: Нисам у најбољем стању, али има нас још 11

Соња Васић искрена: Нисам у најбољем стању, али има нас још 11

Вечерње новости 22.07.2021
ФОТО: ФИБА "Тешко је, када толико дуго чекаш нешто, а онда се суочиш са нечим где немаш никакву контролу. Ни Милош, ни ја, нисмо у најбољем стању, тако да нисмо сигурни да ли ћемо најбоље представљати Србију колико бисмо… »

Вести дана »