Povezane vesti
Novak Đoković: Istorija je na talonu, privilegovan sam što sam u ovakvoj poziciji
Mozzart sport 22.07.2021
“Kao individualni sportista predstavljam Srbiju gde god da idem, ali na Olimpijskim igrama, iako sam sâm, deo sam tima i osećam taj duh”, dodaje prvi reket sveta. (Od specijalnog izveštača iz Tokija) Dolazak Novaka Đokovića u Olimpijsko selo… »
"Razočaraću vas, neću odgovoriti!" Novak Đoković otkrio koji problem je imao po dolasku u Tokio i uputio molbu celoj…
Sportal blic 22.07.2021
je poveo srpske sportiste ka otvaranju Olimpijskih igara. Na konferenciji srpskog tima, Nole je govorio na razne teme. Najpre: - Čast je biti deo srpskog olimpijskog tima, privilegija. Ovo je treći put u karijeri da učestvujem na Igrama, imao sam… »
Novak je na konferenciji tražio njen broj! Đoković raspoložen u Tokiju: Ako ima neko kontakt da mi da...
Mondo 22.07.2021
Novak Đoković odlično raspoložen na Olimpijskim igrama. Nasmejao je sve tokom konferencije u Japanu. Novak Đoković odlično raspoložen na Olimpijskim igrama. Nasmejao je sve tokom konferencije u Japanu Novak Đoković je došao na Olimpijske igre… »
Vesti dana »
Blinken: Blizu smo dogovoru o prekidu vatre; Iran pozvao na povlačenje izraelske vojske iz Sirije
RTS pre 1 satjoš 3 povezane
Ubistvu Zorana u Inđiji prethodila svađa oko droge: "Blic" otkriva detalje zločina na Badnje veče u Inđiji: Stojan otišao po trojicu prijatelja, pa nastao haos
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
I danas natprosečeno toplo, temperatura do 19 stepeni, uveče ponegde kiša
RTV pre 7 satijoš 5 povezanih
Deca ukrala BMW, bežala od policije pa sletela sa putu Filmska potera na Voždovcu
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane
Uhapšen muškarac s mačetom i noževima u Kapitolu pred dolazak Donalda Trumpa: Drama u Vašingtonu
Blic pre 8 satijoš 1 povezana