Povezane vesti
Neredi na utakmici: Fudbal pao u drugi plan! (video)
Hot sport 22.07.2021
U kvalifikacijama za Ligu šampiona na meču PSV-Galatasaraj došlo je do sukoba navijača. Navijači PSV-a imalu razlog da budu zadovoljni igrom svog na poluvremenu jer su na pauzu otišli sa rezultatom 2:1, međutim u Dolandiji nikada niste sigurni. Naime… »
Haos na meču lige šampiona - umalo linč zbog gola: Slavili na pogrešnoj tribini, bežala i deca! (video)
Mondo 22.07.2021
Veliki navijački incident na meču PSV-a i Galatasaraja zbog kog će UEFA sigurno pokrenuti istragu. Veliki navijački incident na meču PSV-a i Galatasaraja zbog kog će UEFA sigurno pokrenuti istragu. Navijači su se vratili na stadione širom Evrope i fudbal… »
Vesti dana »
Samo još ovo se nije desilo u srpskom rukometu: Oglasila se Vojvodina nakon prekida duela u Novom Sadu
Dnevnik pre 42 minutajoš 27 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Rubio: Postignut izvestan napredak u pregovorima; Broj poginulih u Libanu se povećao na 3.269
RTV pre 57 minutajoš 26 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Radio sto plus pre 5 satijoš 24 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 3 satajoš 56 povezanih