Повезане вести
Симпатије за Новаковог противника, купио је Србе овом изјавом!
Спортске.нет 22.07.2021
Уго Делијен је први противник Новаку Ђоковићу на Олимпијским играма у Токију. Овај боливијски тенисер је тренутно 139. место на АТП листи, а шта каже на то да "није имао среће у жребу"? "Неки кажу да нисам имао среће јер ћу у… »
Ко бре каже да је лоша срећа што играм против Новака! Боливијац презадовољан: Боље од овога не може!
Мондо 22.07.2021
Уго Далијен једва чека да се нађе на терену против првог играча планете. Уго Далијен једва чека да се нађе на терену против првог играча планете Сазнао је Новак Ђоковић имена ривала на путу до злата на Олимпијским играма. Први… »
Огласио се Новаков противник! Боливијац не верује шта га је снашло: Хвала што сте ми пружили најлепше тренутке у животу!
Курир 22.07.2021
Први Новаков противник на ОИ у Токију Уго Делијен огласио се после сазнања да ће имати прилику да одмерава снагу са најбољим тенисером света. "Неки кажу да је 'лоша срећа' то што сам у првом колу за противника добио првог… »
Вести дана »
"Суочиће се са: Последицама!" Трамп нагласио да Хамас мора да врати тела преминулих талаца што пре
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана
Стравична саобраћајна несрећа на новом Београду: Троје погинулих у судару два аутомобила први снимак са лица места
Курир пре 2 сатајош 5 повезаних