Povezane vesti

Ko bre kaže da je loša sreća što igram protiv Novaka! Bolivijac prezadovoljan: Bolje od ovoga ne može!

Ko bre kaže da je loša sreća što igram protiv Novaka! Bolivijac prezadovoljan: Bolje od ovoga ne može!

Mondo 22.07.2021
Ugo Dalijen jedva čeka da se nađe na terenu protiv prvog igrača planete. Ugo Dalijen jedva čeka da se nađe na terenu protiv prvog igrača planete Saznao je Novak Đoković imena rivala na putu do zlata na Olimpijskim igrama. Prvi protivnik biće mu… »
Simpatije za Novakovog protivnika, kupio je Srbe ovom izjavom!

Simpatije za Novakovog protivnika, kupio je Srbe ovom izjavom!

Sportske.net 22.07.2021
Ugo Delijen je prvi protivnik Novaku Đokoviću na Olimpijskim igrama u Tokiju. Ovaj bolivijski teniser je trenutno 139. mesto na ATP listi, a šta kaže na to da "nije imao sreće u žrebu"? "Neki kažu da nisam imao sreće jer ću u prvom kolu igrati… »
Oglasio se Novakov protivnik! Bolivijac ne veruje šta ga je snašlo: Hvala što ste mi pružili najlepše trenutke u životu!

Oglasio se Novakov protivnik! Bolivijac ne veruje šta ga je snašlo: Hvala što ste mi pružili najlepše trenutke u životu!

Kurir 22.07.2021
Prvi Novakov protivnik na OI u Tokiju Ugo Delijen oglasio se posle saznanja da će imati priliku da odmerava snagu sa najboljim teniserom sveta. "Neki kažu da je 'loša sreća' to što sam u prvom kolu za protivnika dobio prvog tenisera sveta. Razmislio… »

Vesti dana »