Повезане вести

"Црква није киоск и за Рашу сам тражила благослов": Гоца одбрусила Ивану Маринковићу : "Са тобом нисам била заведена у црквену…

"Црква није киоск и за Рашу сам тражила благослов": Гоца одбрусила Ивану Маринковићу : "Са тобом нисам била заведена у црквену…

Блиц 23.07.2021
Бивши муж Гоце Тржан, Иван Маринковић у свом интервјуу истакао је да не зна како се његова бивша супруга Гоца удала за свог изабраника Рашу Новаковића у цркви, јер њих двоје наводно нису црквено разведени још увек, а сада се… »
Гоца Тржан "покопала" ивана! Тврдио да нису разведени, она изнела шок детаљ - нисмо ни били венчани у цркви!

Гоца Тржан "покопала" ивана! Тврдио да нису разведени, она изнела шок детаљ - нисмо ни били венчани у цркви!

Мондо 23.07.2021
Гоца Тржан полудела, па све објаснила. Гоца Тржан полудела, па све објаснила. Иван Маринковић након изласка из "Парова" посветио се животу са изабраницом Јеленом, са којом планира да се венча и заснује породицу. Како је раније… »
Иван Маринковић ће тек САД да се шокира! Није био ни црквено венчан са Гоцом: Црква није киоск, и за Рашу сам тражила благослов…

Иван Маринковић ће тек САД да се шокира! Није био ни црквено венчан са Гоцом: Црква није киоск, и за Рашу сам тражила благослов…

Курир 23.07.2021
Црквено венчање Гоце Тржан и њеног дугогодишњег супруга Раше Новаковоћа обрадовало је многе, али је ово ипак искористио певачицин бивши муж Иван Маринковић како би се огласио у медијима и свима убацио црва сумње питањем -… »
Жестока свађа у породици Кулић: Иван Маринковић тврди да му Миљана нуди дете, Марија урла и помиње паре и донела је одлуку…

Жестока свађа у породици Кулић: Иван Маринковић тврди да му Миљана нуди дете, Марија урла и помиње паре и донела је одлуку…

Блиц 23.07.2021
Ријалити учесник и бивши муж Гоце Тржан Иван Маринковић шокирао је многе изјавом у којој тврди да му Миљана Кулић нуди дете "као да је сапун". Ове тврдње су разбеснеле Марију Кулић која највише времена проводи старајући се о… »
"Миљана ми нуди дете као да је: Сапун!" Иван Маринковић шокирао: "Гоца и ја се нисмо развели у цркви, не знам како се она…

"Миљана ми нуди дете као да је: Сапун!" Иван Маринковић шокирао: "Гоца и ја се нисмо развели у цркви, не знам како се она…

Блиц 22.07.2021
Ријалити учесник и бивши муж Гоце Тржан Иван Маринковић по трећи пут је завршио "Парове" као другопласирани. Њега то није превише разочарало, јер је добио посао водитеља, те ће следеће сезоне бити домаћин, а не учесник. Након… »

Вести дана »