Povezane vesti

"Crkva nije kiosk i za Rašu sam tražila blagoslov": Goca odbrusila Ivanu Marinkoviću : "Sa tobom nisam bila zavedena u…

"Crkva nije kiosk i za Rašu sam tražila blagoslov": Goca odbrusila Ivanu Marinkoviću : "Sa tobom nisam bila zavedena u…

Blic 23.07.2021
Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković u svom intervjuu istakao je da ne zna kako se njegova bivša supruga Goca udala za svog izabranika Rašu Novakovića u crkvi, jer njih dvoje navodno nisu crkveno razvedeni još uvek, a sada se ovim povodom… »
Goca Tržan "pokopala" ivana! Tvrdio da nisu razvedeni, ona iznela šok detalj - nismo ni bili venčani u crkvi!

Goca Tržan "pokopala" ivana! Tvrdio da nisu razvedeni, ona iznela šok detalj - nismo ni bili venčani u crkvi!

Mondo 23.07.2021
Goca Tržan poludela, pa sve objasnila. Goca Tržan poludela, pa sve objasnila. Ivan Marinković nakon izlaska iz "Parova" posvetio se životu sa izabranicom Jelenom, sa kojom planira da se venča i zasnuje porodicu. Kako je ranije otkrio njegaga je i… »
Ivan Marinković će tek SAD da se šokira! Nije bio ni crkveno venčan sa Gocom: Crkva nije kiosk, i za Rašu sam tražila…

Ivan Marinković će tek SAD da se šokira! Nije bio ni crkveno venčan sa Gocom: Crkva nije kiosk, i za Rašu sam tražila…

Kurir 23.07.2021
Crkveno venčanje Goce Tržan i njenog dugogodišnjeg supruga Raše Novakovoća obradovalo je mnoge, ali je ovo ipak iskoristio pevačicin bivši muž Ivan Marinković kako bi se oglasio u medijima i svima ubacio crva sumnje pitanjem - Kako se ona udala… »
Žestoka svađa u porodici Kulić: Ivan Marinković tvrdi da mu Miljana nudi dete, Marija urla i pominje pare i donela je…

Žestoka svađa u porodici Kulić: Ivan Marinković tvrdi da mu Miljana nudi dete, Marija urla i pominje pare i donela je…

Blic 23.07.2021
Rijaliti učesnik i bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković šokirao je mnoge izjavom u kojoj tvrdi da mu Miljana Kulić nudi dete "kao da je sapun". Ove tvrdnje su razbesnele Mariju Kulić koja najviše vremena provodi starajući se o malenom Željku, o… »
"Miljana mi nudi dete kao da je: Sapun!" Ivan Marinković šokirao: "Goca i ja se nismo razveli u crkvi, ne znam kako se ona…

"Miljana mi nudi dete kao da je: Sapun!" Ivan Marinković šokirao: "Goca i ja se nismo razveli u crkvi, ne znam kako se ona…

Blic 22.07.2021
Rijaliti učesnik i bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković po treći put je završio "Parove" kao drugoplasirani. Njega to nije previše razočaralo, jer je dobio posao voditelja, te će sledeće sezone biti domaćin, a ne učesnik. Nakon izlaska u… »

Vesti dana »