Повезане вести
Како је Цеца постала "српска мајка"! Певачица је овај епитет добила са 26 година - тада ми је то био скандал!
Мондо 23.07.2021
Цеца проговорила о епитету који су јој наденули и откила како данас гледа на њега. Цеца проговорила о епитету који су јој наденули и откила како данас гледа на њега. Светлана Цеца Ражантовић добила је епитет "српска мајка", а… »
То је био скандал, имала сам само 26 година! Цеца коначно открила како је постала Српска Мајка, а ево да ли јој смета надимак!
Курир 23.07.2021
Певачица Светлана Цеца Ражнатовић годинама уназад и носи надимак " Српска мајка", а сада је коначно открила како је добила овај епитет. - Мени је публика наденула епитет Српска Мајка, ја сам имала 26 година када су ми наметнули… »
Вести дана »
Знате ли када је Воша последњи пут славила на "Маракани", а када је уписала "дуплу победу" над Црвеном звездом?!
Спортске.нет пре 11 минутајош 95 повезаних
Пријава за легализацију почиње сутра: информације, услови и пријава за грађане Србије на једном месту
Блиц пре 4 сатијош 34 повезане
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 2 сатајош 31 повезана
Норис: "Невероватан је осећај освојити титулу, желим да уживам"
Спортске.нет пре 31 минутајош 43 повезане