Повезане вести
Не бране ме убице: Небојша Стефановић о вези са кланом Веље Невоље и оптужбама да је сарађивао са њима
Мондо 23.07.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да нема ни трунке истине у исказу осумњиченог водје криминалног клана Вељка Беливука, а нарочито у интерпретацијама тог исказа на насловним странама појединих медија где се помиње… »
Стефановић: Не бране ме убице, нико не треба да брани Вучића од мене
Н1 Инфо 23.07.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да нема ни трунке истине у исказу осумњиченог вође криминалног клана Вељка Беливука, а нарочито у интерпретацијама тог исказа на насловним странама појединих медија где се помиње… »
Стефановић:У Беливуковом исказу лажи и о Вучићу и о мени
РТВ 23.07.2021
БЕОГРАД - Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да су напади Вељка Беливука на председника Александра Вучића ноторна лаж, а одбацио је и све наводе који њега доводе у везу са Беливуком. "У моменту када похапшени… »
Небојша Стефановић: Не бране ме убице и нико не треба да брани Вучића од мене
Радио сто плус 23.07.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да нема ни трунке истине у исказу осумњиченог водје криминалног клана Вељка Беливука, а нарочито у интерпретацијама тог исказа на насловним странама појединих медија где се… »
Стефановић о везама са Беливуком: Не бране ме убице
Нова 23.07.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да нема ни трунке истине у исказу осумњиченог вође криминалног клана Вељка Беливука, а нарочито у интерпретацијама тог исказа на насловним странама појединих медија где се… »
Стефановић: "Нема ни трунке истине у Беливуковом исказу"
Телеграф 23.07.2021
Стефановић је медијске наводе о повезаности председника Вучића и Беливука окарактерисао као неистине. Министар одбране Небојша Стефановић огласио се поводом навода у медијима да је председник Србије Александар Вучић повезан са… »
Вести дана »
Дијана Хрка обуставила штрајк глађу, каже да остаје испред Скупштине Србије
Бета пре 38 минутајош 39 повезаних
Дијана Хрка прекида штрајк глађу, полиција одвезла Јаћимовићев аутобус
Нови магазин пре 2 минутајош 82 повезане
Трамп подржава закон о санкцијама за земље које послују са Русијом са царинама до 500%
Наслови.аи пре 6 сатијош 25 повезаних
Горан Весић напустио Тужилаштво након саслушања, одбио да одговори на питања новинара (ВИДЕО)
Н1 Инфо пре 2 минутајош 39 повезаних
Макрон са Зеленским: Надам се да ће мир у Украјини бити постигнут пре 2027.
Еуроневс пре 2 сатајош 32 повезане