Повезане вести
Не бране ме убице: Небојша Стефановић о вези са кланом Веље Невоље и оптужбама да је сарађивао са њима
Мондо 23.07.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да нема ни трунке истине у исказу осумњиченог водје криминалног клана Вељка Беливука, а нарочито у интерпретацијама тог исказа на насловним странама појединих медија где се помиње… »
Стефановић: Не бране ме убице, нико не треба да брани Вучића од мене
Н1 Инфо 23.07.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да нема ни трунке истине у исказу осумњиченог вође криминалног клана Вељка Беливука, а нарочито у интерпретацијама тог исказа на насловним странама појединих медија где се помиње… »
Стефановић:У Беливуковом исказу лажи и о Вучићу и о мени
РТВ 23.07.2021
БЕОГРАД - Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да су напади Вељка Беливука на председника Александра Вучића ноторна лаж, а одбацио је и све наводе који њега доводе у везу са Беливуком. "У моменту када похапшени… »
Небојша Стефановић: Не бране ме убице и нико не треба да брани Вучића од мене
Радио сто плус 23.07.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да нема ни трунке истине у исказу осумњиченог водје криминалног клана Вељка Беливука, а нарочито у интерпретацијама тог исказа на насловним странама појединих медија где се… »
Стефановић о везама са Беливуком: Не бране ме убице
Нова 23.07.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да нема ни трунке истине у исказу осумњиченог вође криминалног клана Вељка Беливука, а нарочито у интерпретацијама тог исказа на насловним странама појединих медија где се… »
Стефановић: "Нема ни трунке истине у Беливуковом исказу"
Телеграф 23.07.2021
Стефановић је медијске наводе о повезаности председника Вучића и Беливука окарактерисао као неистине. Министар одбране Небојша Стефановић огласио се поводом навода у медијима да је председник Србије Александар Вучић повезан са… »
Вести дана »

Пољопривредници: „Дајемо држави 10 дана да испуни захтеве или се протести шире“
Озон пресс пре 1 сатјош 48 повезаних

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 2 сатајош 20 повезаних

Марко Чубрило најављује нову промену времена После топлог уторка вече доноси кишу и захлађење
Дневник пре 6 минутајош 36 повезаних

Рубио обећава 'непоколебљиву подршку' Израелу у рату у Гази
Слободна Европа пре 2 сатајош 18 повезаних