Povezane vesti

Pravda za Stefana

Nova 23.07.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu preinačio je rešenje sudije za prethodni postupak i odredio pritvor do 30 dana vozaču koji je na pešačkom prelazu na Karaburmi udario dvojicu dečaka, od kojih je jedan umro od povreda. Ovoj odluci prethodili su protesti… »

Građani traže pravdu za Stefana VIDEO

B92 23.07.2021
Građani ogorčeni zbog smrti devetogodišnjeg dečaka pošto ga je na pešačkom prelazu pregazio vozač koji je sada na slobodi, protestuju od sinoć. Na Karaburmi u ulici Marijane Gregora bila je Televizija Prva gde je zatekla ispisane zahteve na uluci… »

Posle pritiska javnosti i protesta ipak pritvor za vozača koji je ubio malog Stefana

Luftika 23.07.2021
Vozaču Lazaru Galiću, koji je na pešačkom prelazu usmrtio devetogodišnjeg dečaka i povredio njegovog oca i mlađeg brata, ipak je određen pritvor od 30 dana. Ovu vest saopštio je danas Prvi osnovni sud nakon što je uvažena žalba Prvog osnovnog… »

Podrška protestu građana Karaburme! "Spasio je hiljade života, a sad gleda kako njegovom unučetu pale sveće" Deka dečaka…

Blic 23.07.2021
Više od pet hiljada potpisa skupljeno je do sada u peticiji za hapšenje vozača kukavice koji je u nedelju veče na Karaburmi autom naleteo na devetogodišnjeg dečaka Stefana B., njegovog mlađeg brata L. B. (4) i njihovog oca, a koji je potom pobegao… »

Večna kuća na Novom groblju: Mali Stefan, kog je pokosio vozač kukavica na Karaburmi, biće sahranjen sutra

Blic 23.07.2021
Stefan B. (9), dečak kojeg je pokosio bahati vozač L. G. (38) u nedelju na Karaburmi u Beogradu, i to na pešakom koji je prelazio sa ocem i bratom, biće ispraćen na večni počinak sutra. Dečak koji je tek trebalo da živi, a kojem je to uskratio… »

Građani i dalje blokiraju ulicu u kojoj je stradao dečak (9): Ne sklanjamo se, zahtevamo pravdu

OK radio 23.07.2021
Građani Karaburme i dalje protestuju u Ulici Marijane Gregoran, na pešačkom prelazu gde je stradao devetogodišnji dečak, kada je na njega, njegovog brata i oca naleteo automobil. Oni od sinoć blokiraju ulicu, a održan je i minut ćutanja. Građani… »

Ovde je ubijen Stefan (9): Cveće, sveće, blokada i suze za stradalog dečaka: Uživo sa protesta građana Karaburme (video)

Blic 23.07.2021
Građani Karaburme su složni, poručuju da se neće povući sa ulice u kojoj je stradao maleni Stefan B. (9) koji je preminuo pet dana pošto ga je na pešačkom prelazu pregazio vozač kukavica Lazar G. (38). Kukavica, jer na pešačkom prelazu pokosio… »

"Svaki sledeći Gol je za tebe": Treneri i drugari iz fudbalskog kluba oprostili se od malog stefana dirljivom porukom

Blic 23.07.2021
Javnost se ne smiruje nakon vesti o smrti dečaka Stefana B. (9) kojeg je na Karaburmi, na pešačkom prelazu, pokosio vozac L. G. (38), a onda pobegao s lica mesta. Sugrađani i danas protestuju na mestu nesreće, a fudbalski klub, OFK "Gol", u kom je… »

Ovde je ubijen Stefan: Potresne scene na Karaburmi - Građani ne odustaju od borbe za pravdu i hapšenje bahatog vozača…

Večernje novosti 23.07.2021
Foto: A.V. Revoltirani građani bkokirali su ulicu Marijane Gregoran i saglasni su da neće odustati od protesta dok se ne sprovede pravda i vozač uhapsi. Foto: I.M. Za večeras u 19 časova najavljuju masovnije okupljanje i pozivaju sve građane da im… »

Potresno: Sirene Hitne pomoći juče su zavijale karaburmom za malog Stefana (video)

Blic 23.07.2021
Ogorčeni građani sinoć su se okupili na uglu ulica Marijane Gregoran i Patrisa Lumumbe u znak mirnog protesta na pešačkom prelazu gde je stradao devetogodišnji dečak Stefan B. kada je na njega, njegovog mlađeg brata L. B. (4) i njihovog oca u… »

"Kako neko ko je učinio takvo nedelo može da se brani sa: Slobode?" Vesić: Javnost s pravom uznemirena zbog puštanja na…

Blic 23.07.2021
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić oštro je osudio puštanje iz pritvora bahatog vozača koji je na pešačkom prelazu ubio dečaka i teško povredio njegovog brata i oca, i istakao da je ovakva odluka sa pravom uznemirila javnost. Gostujući na TV… »

Vesić o nesreći na Karaburmi: "Pitam se kako mogu da spavaju"

B92 23.07.2021
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić oštro je osudio puštanje iz pritvora bahatog vozača koji je na prešačkom prelazu ubio dečaka i teško povredio njegovog brata i oca i naveo da je ovakva odluka sa pravom uznemirila javnost. On je, gostujući na… »

Roditeljima dete niko ne može da vrati: Vesić - Javnost sa pravom uznemirena zbog puštanja na slobodu bahatog vozača

Večernje novosti 23.07.2021
Foto: Milena Anđela On je, gostujući na TV Studio B, naglasio da u ovoj zemlji, kao i u svakoj demokratskoj zemlji, postoji nezavisnost pravosuđa i da niko nema pravo da se meša u njihov rad, ali da je javnost teško primila ovakvu odluku. – Kako… »

Vesić osudio puštanje na slobodu vozača koji je usmrtio dečaka na Karaburmi

N1 Info 23.07.2021
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić oštro je osudio puštanje iz pritvora bahatog vozača koji je na pešačkom prelazu ubio dečaka i teško povredio njegovog brata i oca, i istakao da je ovakva odluka sa pravom uznemirila javnost. Gostujući na TV… »

Vesić: Kako neko ko je učinio takvo nedelo može da bude pušten da se brani sa slobode?

Alo 23.07.2021
Na Karaburmi je u toku protest građana, zatvorena je Ulica Marijane Gregoran zbog toga što je pušten na slobodu vozač koji je ubio dečaka i teško povredio njegovog brata i oca. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić oštro je osudio puštanje iz… »

Vesti dana »