Povezane vesti
"Da sam ja na čelu NBS, ja bih rekao bravo" Plenković o reakciji iz Srbije zbog Tesle na hrvatskom evru
Blic 23.07.2021
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da Srbija može imati stav u vezi sa izborom Nikole Tesle kao motiva na budućim hrvatskim kovanicama evra, ali da nema uticaj. - Mogu imati rezerve i svoj stav, ali nemaju uticaj. Nikola Tesla se rodio u… »
Plenković: Srbi mogu da imaju stav o liku Tesle na evru, ali nemaju uticaj
Nova 23.07.2021
"Srbi mogu da imaju rezerve i svoj stav, ali nemaju uticaj. Nikola Tesla se rodio u Smiljanu, išao u gimnaziju u Karlovcu. Građani su ti koji su sugerisali da na jednoj od kovanica bude i Nikola Tesla. Nikoga nikome ne uzmimamo", rekao je danas premijer… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 50 minutajoš 1 povezana

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Lete kamenice! Haos u Valjevu: Demolirane i prostorije Skupštine grada i tužilaštva (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Er Kanada obustavlja letove: Štrajk više od 10.000 stjuardesa izazvao globalni haos
Blic pre 1 satjoš 1 povezana