Povezane vesti
"Tresla sam se kao prut kad me otac izveo na binu": Ana Bekuta se prisetila prvog nastupa i otkrila od čega ju je muzika…
Blic 23.07.2021
Poznata pevačica Ana Bekuta decenijama važi za jednu od najkvalitetnijih i najboljih u svom poslu. Posle toliko godina iskustva, Bekuta je otkrila kako su izgledali njeni počeci. Iako bi danas malo ko pomislio da je ikada imala tremu, Anu Bekutu je… »
Otac me je izveo, tresla sam se kao prut: Ana Bekuta se godinama borila s jednim problemom - "Muzika me izlečila"
Mondo 23.07.2021
Ana Bekuta se i danas seća prvog nastupa. Ana Bekuta se i danas seća prvog nastupa. Ana Bekuta je danas jedna od najuspešnijih pevačica i ima zavidnu karijeru koja traje niz godina, međutim, kao i svaki početak, ni njen nije bio lak. Nedavno se… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Građani pred Tužilaštvom u Novom Sadu traže puštenje uhapšenog studenta FTN: Maratonci završili današnju etapu
Nova pre 34 minutajoš 43 povezane

Milorad Grčić pušten na slobodu: Sud kaže da više ne može da utiče na svedoke
Nedeljnik pre 3 satajoš 26 povezanih

Marta Kos poručila da je članstvo Srbije na dohvat ruke, ali uz važne reforme! Premijer Macut očekuje da komesarka podrži napore da se uspostavi dijalog
Blic pre 35 minutajoš 38 povezanih

Produžen pritvor za osmoro osumnjičenih, jedna osoba u kućnom pritvoru
Vreme pre 3 satajoš 26 povezanih