Povezane vesti
"Tresla sam se kao prut kad me otac izveo na binu": Ana Bekuta se prisetila prvog nastupa i otkrila od čega ju je muzika…
Blic 23.07.2021
Poznata pevačica Ana Bekuta decenijama važi za jednu od najkvalitetnijih i najboljih u svom poslu. Posle toliko godina iskustva, Bekuta je otkrila kako su izgledali njeni počeci. Iako bi danas malo ko pomislio da je ikada imala tremu, Anu Bekutu je… »
Otac me je izveo, tresla sam se kao prut: Ana Bekuta se godinama borila s jednim problemom - "Muzika me izlečila"
Mondo 23.07.2021
Ana Bekuta se i danas seća prvog nastupa. Ana Bekuta se i danas seća prvog nastupa. Ana Bekuta je danas jedna od najuspešnijih pevačica i ima zavidnu karijeru koja traje niz godina, međutim, kao i svaki početak, ni njen nije bio lak. Nedavno se… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 6 satijoš 6 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 6 satijoš 2 povezane