Povezane vesti

Za treću dozu preporučene sve vakcine

Politika 24.07.2021
Stručni komitet za imunizaciju preporučio je sve četiri vrste vakcine kao treću dozu vakcinacije protiv korona virusa, rečeno je Tanjugu u Vladi Srbije. Iz Vlade Srbije je rečeno da je u vezi sa trećom dozom važno istaći dve stvari, a to je da… »

Treća doza šest meseci posle druge: Krizni štab bi prvog avgusta trebalo da se izjasni o mišljenju Nacionalnog tela za…

Večernje novosti 24.07.2021
Foto Z. Jovanović Ono je preporučilo davanje tzv. buster doze cepiva za najugroženije kategorije stanovništva, i da to bude RNK vakcina, ali će građani moći da prime koju god žele od dostupnih. Zavrtanje rukava biće uslovljeno samo jednim - da je… »

Treća doza najmanje 6 meseci posle druge, sve vakcine na raspolaganju

Vesti online 24.07.2021
Stručni komitet za imunizaciju preporučio je Kriznom štabu da građani Srbije prime treću doze vakcine protiv korone najmanje šest meseci nakon druge, kao i da to bude RNK vakcina.To znači da je najbolje primiti “Fajzerovu” vakcinu, koja je RNK… »

Krizni štab usvaja 1. Avgusta: Treća doza najmanje 6 meseci posle druge, sve vakcine na raspolaganju, stručnjaci savetuju…

Kurir 24.07.2021
Stručni komitet za imunizaciju preporučio je Kriznom štabu da građani Srbije prime treću doze vakcine protiv korone najmanje šest meseci nakon druge, kao i da to bude RNK vakcina, saznaje Kurir. To znači da je najbolje primiti "Fajzerovu" vakcinu… »

Važna informacija za građane: Za treću dozu preporučene sve vakcine protiv koronavirusa!

Večernje novosti 23.07.2021
Foto: Grad Vršac Prema preporuci Stručnog komiteta, vakcine Fajzer, Astra Zeneka, Sputnjik i Sinofarm dobile su zeleno svetlo za treću dozu. Građani će moći da biraju treću dozu. Podsetimo, Stručni komitet za imunizaciju preporučio je Kriznom… »

Odluka o trećoj dozi pada sledeće nedeje: Brnabić najavila novu sednicu Kriznog štaba Poseta SAD u narednim mesecima Loša…

Blic 23.07.2021
Premijerka Ana Brnabić očekuje da naredne sedmice bude održana sednica Kriznog štaba, koji će na osnovu preporuke Stručnog komiteta za imunizaciju doneti odluku o trećoj dozi vakcine. Brnabić je rekla da će se Krizni štab osloniti na odluku… »

Građani će moći da biraju: Stižu vakcine za treću dozu, 4 vrste na raspolaganju

Blic 23.07.2021
Stručni komitet za imunizaciju preporučio je danas sve četiri vrste vakcine kao treću dozu vakcinacije protiv korona virusa, rečeno je Tanjugu u Vladi Srbije. Iz Vlade Srbije je rečeno da je u vezi sa trećom dozom važno istaći dve stvari, a to je… »

Vesti dana »