Повезане вести

Тенис, одличан старт Нине Стојановић - победа над Јапанком на почетку турнира

Тенис, одличан старт Нине Стојановић - победа над Јапанком на почетку турнира

РТС 24.07.2021
Српска тенисерка Нина Стојановић успешно је започела олимпијски турнир у Токију, пошто је на савладала Јапанку Нао Хибино 6:3, 6:3. Био је ово њихов трећи меч и прва победа Стојановићева, која се реванширала Јапанки за недавни… »
Нина Стојановић у другом колу олимпијског турнира

Бета 24.07.2021
Српска тенисерка Нина Стојановић пласирала се данас у друго коло Олимпијских игара у Токију, пошто је победила Јапанку Нао Хибино са 6:3, 6:3. Меч Стојановић и Хибино, 90. и 77. тенисерке света, трајао је нешто мање од сат и по… »
Нина Стојановић се прошетала до другог кола у Токију

Нина Стојановић се прошетала до другог кола у Токију

Моззарт спорт 24.07.2021
Српска тенисерка убедљива на старту. Токио је домаћи терен за Нао Хибино, али и њено “гробље снова” на Олимпијским играма. Нина Стојановић је за нешто мање од сат и по времена узела меру јапанској тенисерки – 2:0 (6:3, 6:3)… »
Нина Стојановић у другом колу

Нина Стојановић у другом колу

Н1 Инфо 24.07.2021
Нина Стојановић прошла је у друго коло у синглу на тениском турниру у Токију. Српкиња је била боља од Јапанке Хибино 6:3, 6:3. Мучила се Нина на старту меча на веома високој температури у престоници Јапана. Хибино је боље… »

Радио сто плус 24.07.2021
Српска тенисерка Нина Стојановић пласирала се данас у друго коло Олимпијских игара у Токију, пошто је победила Јапанку Нао Хибино са 6:3, 6:3. Меч Стојановић и Хибино, 90. и 77. тенисерке света, трајао је нешто мање од сат и по… »
Свака част, Нина! Стојановићева дебитовала на Олимпијским играма и - победила: "Физички ми је било тешко, али ми је ментална…

Свака част, Нина! Стојановићева дебитовала на Олимпијским играма и - победила: "Физички ми је било тешко, али ми је ментална…

Спортал блиц 24.07.2021
Као што је Душан Вемић рекао, Нина Стојановић је већ играла против Јапанке Хибино на Ролан Гаросу, изгубила је, али је данас тај пораз стигао на наплату. Стојановићева је у првом колу савладала Хибино са 6:3, 6:3 и врло је… »
Нина Стојановић лоше почела, па савладала јапанску тенисерку

Нина Стојановић лоше почела, па савладала јапанску тенисерку

Нова 24.07.2021
Нина Стојановић савладала је јапанску тенисерку Нао Хибино са 6:3, 6:3. Српска тенисерка је меч почела брејком, а онда је изгубила три везана гема. У тим моментима њен сервис није функционисао како се надала, али је онда све… »
Нина Стојановић сјајна на старту ОИ: Српска тенисерка преко Јапанке до другог кола

Нина Стојановић сјајна на старту ОИ: Српска тенисерка преко Јапанке до другог кола

Вечерње новости 24.07.2021
ФОТО: ТСС Није Српкиња (90. на ВТА листи) добро почела меч, пошто је ривалка повела са 1:3, али од тада је 24-годишњакиња из Београда почела да црта по терену. Нанизала је од тог момента пет гемова и добила први сет. Наставила… »

Вести дана »