Povezane vesti

Gužve na graničnim prelazima: Čeka se od 20 do 180 minuta

B92 24.07.2021
Beograd -- Na graničnim prelazima očekivana zadržavanja za putnička vozila su od 20 do 180 minuta, saopštilo je večeras JP ''Putevi Srbije''. Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave… »

Putevi Srbije: Na granicama se čeka od 20 do 180 minuta

Nova 24.07.2021
Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dok su na graničnim prelazima očekivana zadržavanja za putnička vozila od 20 do 180 minuta, saopštilo je večeras JP ''Putevi Srbije''. Prema informacijama Uprave granične… »

Velike gužve na graničnim prelazima: Na Batrovcima se čeka 3 sata - ako krećete na put, naoružajte se strpljenjem

Večernje novosti 24.07.2021
Foto: Printskrin MUP Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije u 17:15 časova na Preševu i na ulaz i na izlaz čeka se 90 minuta. Na Batrovcima na ulaz - 180 minuta, a izlaz - 120 minuta, dok je na Šidu za ulaz potrebno 120 minuta. Na… »

Gužve na granicama! Nrepregledne kolone na Batrovcima, čeka se po 2 sata, a strpljena treba i na naplatnim rampama!

Kurir 24.07.2021
Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Preševo zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 90 minuta, a za autobuse zadržavanje na ulazu je 40 minuta. Na graničnom prelazu Batrovci… »

Gužve na graničnim prelazima: Na Batrovcima se čeka po 2 sata, a evo gde se nema dužeg zadržavanja

Mondo 24.07.2021
Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Preševo zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 90 minuta, a za autobuse zadržavanje na ulazu je 40 minuta. Prema informacijama Uprave granične policije, na… »

Gužve na granicama: Na Batrovcima se čeka i po dva sata, a strpljena treba i na naplatnim rampama

Blic 24.07.2021
Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Preševo zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 90 minuta, a za autobuse zadržavanje na ulazu je 40 minuta. Na graničnom prelazu Batrovci… »

AMSS: Spremite se na čekanje, na granicama su gužve!

Vesti online 24.07.2021
Pored dužeg zadržavanja na graničnim prelazima može povremeno dolaziti i do zastoja na naplatnim rampama, među kojima su najopterećenije Preljina, Stara Pazova, Obrenovac i Dimitrovgrad, saopštava AMSS. Prema informacijama Uprave granične Policije… »

Gužve Na graničnim prelazima: Spremite se na čekanje

Večernje novosti 24.07.2021
Arhiva Na graničnom prelazu Batrovci zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na izlazu 60 minuta. Na Horgošu putnička motorna vozila čekaju 60 minuta, a na Šidu zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 90… »

Bez zadržavanja na naplatnim rampama

B92 24.07.2021
Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije". Prema informacijama Uprave granične policije, u 7.30, na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, zadržavanje na… »

Saobraćaj pojačanog intenziteta, duža zadržavanja na graničnim prelazima

Radio 021 24.07.2021
Na auto-putevima i glavnim putnim pravcima saobraćaj je pojačanog intenziteta, što je i očekivano jer je vikend i turistička sezona, a na graničnim prelazima vozila čekaju oko jedan sat i duže. Pored dužeg zadržavanja na graničnim prelazima… »

Gužva na Horgošu preliva se i na druge prelaze

RTS 24.07.2021
Na auto-putevima i glavnim putnim pravcima saobraćaj je jutros pojačanog intenziteta, što je i očekivano, s obzirom da je vikend i da se nalazimo u turističkoj sezoni, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Pored dužeg zadržavanja na graničnim… »

AMSS: Saobraćaj pojačanog intenziteta, zadržavanja na granicama

Nova 24.07.2021
Na auto-putevima i glavnim putnim pravcima saobraćaj je pojačanog intenziteta što je i očekivano jer je vikend i turistička sezona, a na graničnim prelazima putnička vozila čekaju oko jedan sat, negde i duže, saopštio je jutros Auto-moto savez… »

AMSS upozorava: Gužve na auto-putevima, zadržavanja na graničnim prelazima

Blic 24.07.2021
Na auto-putevima i glavnim putnim pravcima saobraćaj je jutros pojačanog intenziteta, što je i očekivano, s obzirom na to da je vikend i da se nalazimo u turističkoj sezoni, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Pored dužeg zadržavanja na graničnim… »

AMSS: Saobraćaj pojačanog intenziteta, duža zadržavanja na graničnim prelazima

N1 Info 24.07.2021
Na auto-putevima i glavnim putnim pravcima saobraćaj je pojačanog intenziteta, što je i očekivano jer je vikend i turistička sezona, a na graničnim prelazima putnička vozila čekaju oko jedan sat, negde i duže, saopštio je Auto-moto savez Srbije… »

Gužve na granicama i ovog jutra: Spremite se na čekanje ako ste krenuli na put

Večernje novosti 24.07.2021
Arhiva Pored dužeg zadržavanja na graničnim prelazima može povremeno dolaziti i do zastoja na naplatnim rampama, među kojima su najopterećenije Preljina, Stara Pazova, Obrenovac i Dimitrovgrad, dodaje se u saopštenju. Prema informacijama Uprave… »

Sprema se krkljanac na graničnim prelazima: Naoružajte se strpljenjem ako putujete za vikend, evo gde su najveće gužve

Mondo 24.07.2021
Zbog povećane frekvencije saobraćaja na graničnim prelazima se očekuju duža zadržavanja. Zbog povećane frekvencije saobraćaja na graničnim prelazima se očekuju duža zadržavanja. Na auto-putevima i glavnim putnim pravcima saobraćaj je jutros… »

Vesti dana »