Повезане вести

Вук Моб огласио се након Оливерине изјаве да му дозвољава да виђа ћеркицу Теону (ФОТО)

Вук Моб огласио се након Оливерине изјаве да му дозвољава да виђа ћеркицу Теону (ФОТО)

Вести онлине 24.07.2021
Репер Вук Моб открио је да му након раскида од изабранице Оливере Конатар ћерка Теона много недостаје, као и да су тренутно у спору око старатељства. Оливера је синоћ на свом Инстаграм профилу оштро демантовала ове тврдње, а он… »
"Само ти шири лажи, док ја не почнем да причам": Након што је бивша вереница открила да ли му дозвољава да виђа ћерку, Вук…

"Само ти шири лажи, док ја не почнем да причам": Након што је бивша вереница открила да ли му дозвољава да виђа ћерку, Вук…

Блиц 24.07.2021
Репер Вук Моб огласио се на Инстаграму поруком за коју многи мисле да је упућена његовој бившој вереници Оливери Конатар. Вук Моб пре неколико дана изјавио је да не виђа ћерку Теону, коју је у марту ове године добио са Оливером… »
Само ти шири лажи! Огласио се Вук Моб - бивша жустро демантовала борбу за старатељство, репер јој жестоко одбрусио?!

Само ти шири лажи! Огласио се Вук Моб - бивша жустро демантовала борбу за старатељство, репер јој жестоко одбрусио?!

Мондо 24.07.2021
Вук Моб се огласио поруком за коју многи мисле да је упућена бившој вереници Оливери Конатар. Вук Моб се огласио поруком за коју многи мисле да је упућена бившој вереници Оливери Конатар. Након што је Вук Моб после растанка од… »
Имам девојку, али још нисмо спавали! Вук Моб признао нову везу, па открио све детаље - "Сад идемо полако"

Имам девојку, али још нисмо спавали! Вук Моб признао нову везу, па открио све детаље - "Сад идемо полако"

Мондо 24.07.2021
Вук Моб потврдио да је вези са Ањом Рашовић. Вук Моб потврдио да је вези са Ањом Рашовић. Домаћи медији недавно су писали да је Вук Моб упловио у везу са Ањом Рашовић са којом је проводио време у Црној Гори, што је репер… »
"Имам нову девојку": Вук Моб након препуцавања са мајком свог детета тврдио да пати, а сад променио причу, ево са ким је у…

"Имам нову девојку": Вук Моб након препуцавања са мајком свог детета тврдио да пати, а сад променио причу, ево са ким је у…

Блиц 23.07.2021
Репер Вукадин Гојковић, познатији као Вук Моб, јавно је поручио да му недостаје ћерка, а његова бивша вереница Оливера је путем свог Инстаграма открила да она реперу не брани да виђа дете. Репер је тврдио и да пати и да је сам… »

Вести дана »