Povezane vesti

Inckova odluka produbiće nepoverenje između Srba i Bošnjaka

Politika 24.07.2021
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je danas da će odluka odlazećeg Visokog predstavnika u BiH Valentina Incka, kojom se zabranjuje i kažnjava negiranje lažnog genocida u Srebrenici, produbiti mržnju i nepoverenje između Srba i… »

U RS počelo potpisivanje peticije protiv nametnutog zakona negiranja genocida

Novi magazin 24.07.2021
U gradovima Republike Srpske počelo je potpisivanje peticije o neprihvatanju zakona o zabrani negiranja genocida, koji je nametnuo visoki predstavnik Valentin Incko (Inzko). Poziv građanima da potpišu peticiju uputio je srpski član Predsedništva BiH… »

U RS počelo potpisivanje peticije protiv nametnutog zakona negiranja genocida

N1 Info 24.07.2021
U gradovima Republike Srpske počelo je potpisivanje peticije o neprihvatanju zakona o zabrani negiranja genocida, koji je nametnuo visoki predstavnik Valentin Incko. Poziv građanima da potpišu peticiju uputio je srpski član Predsedništva BiH Milorad… »

Inckove izmene zakona o zabrani negiranja genocida "izvor novih sukoba"

RTS 24.07.2021
I danas reagovanja na jučerašnju odluku visokog predstavnika u BiH Valentina Incka. Tamošnji mediji prenose utiske zvaničnika koji strahuju da ne sledi pomirenje, već napetost - i to ne samo u BiH, već u celom regionu. Srpski član Predsedništva… »

Ovo je odgovor srpske incku: U Banjaluci, Bijeljini i Doboju danas je počelo potpisivanje peticije protiv sramnog zakona video

Kurir 24.07.2021
U Banjaluci, Bijeljini i Doboju danas je počelo potpisivanje peticije o neprihvatanju odluke odlazećeg visokog predstavnika u BiH Valentina Incka odluka o dopuni Krivičnog zakona kojom se zabranjuje i kažnjava negiranje genocida. Peticiju je pokrenuo… »

Nakon Inckovog poteza - Dodik o budućim potezima Republike Srpske: "Svi treba da znaju"

B92 24.07.2021
Milorad Dodik kaže da se BiH može vratiti u pređašnje stanje samo ako se povuče nelegitimna odluka o dopuni Krivičnog zakona koju je nametnuo Valentin Incko. A koja je, kako navodi, dovela u pitanje opstanak BiH. Dodik je naglasio da je za ovu… »

"Zaboravimo na boje stranačkih dresova" Potpisivanje peticije protiv odluke Valentina Incka u gradovima Srpske

Blic 24.07.2021
Savetnik srpskog člana Predsedništva BiH Radovan Kovačević, obratio se novinarima danas na Trgu Krajine u Banjaluci povodom početka potpisivanja peticije kojom se izražava stav o neprihvatanju nametanja zakona od odlazećeg visokog predstavnika u… »

Dodik: Samo povlačenje Inckove odluke može vratiti Bosnu i Hercegovinu u ranije stanje

RTV 24.07.2021
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se BiH može vratiti u pređašnje stanje samo ako se povuče nelegitimna odluka o dopuni Krivičnog zakona koju je nametnuo Valentin Incko, a koja je dovela u pitanje opstanak BiH… »

Milorad Dodik o skandaloznom inckovom zakonu: Samo povlačenje odluke moze vratiti BiH u ranije stanje

Kurir 24.07.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se BiH može vratiti u pređašnje stanje samo ako se povuče nelegitimna odluka o dopuni Krivičnog zakona koju je nametnuo Valentin Incko, a koja je dovela u pitanje opstanak BiH. Dodik je… »

Odlučan dodikov stav Samo povlacenje odluke moze vratiti BiH u ranije stanje

Alo 24.07.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se BiH može vratiti u pređašnje stanje samo ako se povuče nelegitimna odluka o dopuni Krivičnog zakona koju je nametnuo Valentin Incko, a koja je dovela u pitanje opstanak BiH. Dodik je… »

"Inckova odluka produbiće nepoverenje između Srba i Bošnjaka"

B92 24.07.2021
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je danas da će odluka odlazećeg Visokog predstavnika u BiH Valentina Incka. Odlukom se zabranjuje i kažnjava negiranje lažnog genocida u Srebrenici, produbiti mržnju i nepoverenje između Srba i… »

Dodik zagrmeo: Spremni smo da proglasimo nezavisnost već iduće nedelje!

Pravda 24.07.2021
Narodna Skupština Republike Srpske je racionalna i pokušaćemo naći konsenzus sa svima. Ako su spremni da budu s nama, ja sam spreman da prihvatim sve njihove inicijative pa do toga da proglasimo samostalnost već iduće sedmice pa šta bude, rekao je… »

Dodik u spotu najavljuje otcepljenje Republike Srpske, SDS kaže – neodgovorno

N1 Info 24.07.2021
Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) objavio je spot pod nazivom "Branimo istinu – ne damo Srpsku" u kome srpski član Predsedništva BiH i lider te stranke Milorad Dodik ističe da je posle nametanja zakona o zabrani negiranja genocida spreman da… »

Bećković: Slobodu govora ukida samo okupator u okupiranoj zemlji

Pravda 24.07.2021
Srpski književnik akademik Matija Bećković izjavio je Srni, povodom odluke visokog predstavnika u BiH Valentina Incka da nametne "zabranu negiranja genocida", da slobodu govora ukida samo okupator u okupiranoj zemlji. - Ukida je okupator u okupiranoj… »

Iz principa Dodik prvi potpisao peticiju o neprihvatanju Inckovog nametnutog zakona

Alo 24.07.2021
Peticijom se izražava nedvosmislen stav da se, bez obzira na uvažavanje svih žrtava, u Srebrenici nije dogodio genocid. Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik pokrenuo je zvanično i prvi potpisao peticiju kojom se izražava stav o neprihvatanju… »

Dodik kategoričan: "Samo povlačenje nametnute odluke može BiH vratiti u pređašnje stanje"

Blic 24.07.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se BiH može vratiti u pređašnje stanje samo ako se povuče nelegitimna odluka o dopuni Krivičnog zakona koju je nametnuo Valentin Incko, a koja je dovela u pitanje opstanak BiH. Dodik je… »

"Nema te odluke koja će promeniti istinu o ratu - pozivam Republiku Srpsku da se okupi i brani"

B92 24.07.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nema te odluke ni autoriteta koji će promeniti istinu o ratu, ali i o političkoj stvarnosti u BiH. Naglašava, ta tu ništa ne može ni poslednja odluka međunarodnog "mešetara" Valentina… »

Linta: Inckova odluka će produbiti mržnju i nepoverenje između Srba i Bošnjaka

N1 Info 24.07.2021
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je da će odluka odlazećeg Visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Valentina Incka, kojom se zabranjuje i kažnjava negiranje genocida u Srebrenici, produbiti "mržnju i nepoverenje "između Srba… »

Ko je reagovao srčano, a ko politički? Kako su domaći zvaničnici "prihvatili" inckov potez

Blic 24.07.2021
Odluka odlazećeg visokog predstavnika u BiH Valentina Incka o zabrani negiranja genocida brzinom svetlosti izazvala je oštre reakcije političara iz Republike Srpske, ali i Federacije BiH i šire. Prvi i najoštriji u iznošenju stava bio je srpski… »

Dodik: Zastrašivanje Srba završiće se debaklom, Incko to dobro zna

N1 Info 24.07.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je povodom odluke Visokog predstavnika Valentina Incka o zabrani negiranja genocida da "istina koju treba braniti zakonima i silom nije istina". „Zastrašivanje Srba zbog istine završiće debaklom… »

Dodik o sramnom potezu incka: Istina koju treba braniti zakonima i silom nije istina!

Večernje novosti 24.07.2021
FOTO: S.M. - Zastrašivanje Srba zbog istine završiće debaklom onih koji misle da se jedan narod, koji je kao malo koji stradao za slobodu, na ovakav način može utamničiti ili zastrašiti - poručio je Dodik za Srnu, prenosi RTRS. On je naglasio da… »

Dodik ponovo ističe Inckova pakost neće proći

Alo 24.07.2021
Dodik je naglasio da je Incko zakon o genocidu doneo odlazeći iz BiH, bez ikakve odgovornosti za događaje koji će uslediti, jer je uzeo milione evra u toj zemlji, ne pokazavši ni zrno odgovornosti. Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio… »

Dodik: Istina koju treba braniti zakonima i silom nije istina!

Pravda 24.07.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da nema te odluke ni autoriteta koji će promeniti istinu o ratu, ali i o političkoj stvarnosti u BiH, pa tu ništa ne može ni poslednja odluka međunarodnog mešetara Valentina Incka. -… »

Vesti dana »