Повезане вести
Више ми је мука, иде ми на живце! Јана побеснела у емисији - овако је реаговала на приче о својим грудима!
Мондо 24.07.2021
Јана Тодоровић открила шта јој смета. Јана Тодоровић открила шта јој смета. Јана Тодоровић важи за певачицу са највећим природним грудима на естради, а у емисији "Премијера" открила је да јој приче о њеном деколтеу не ласкају… »
Јана је власница бујног попрсја, а сада признала да је то живцира! Певачица открила шта јој највише смета, споменула и…
Курир 24.07.2021
Певачица Јана Тодоровић власница је многих хитова, али и бујног попрсја, што је многима прва асоцијација када се спомене њено име. Она је сада открила да јој овај епитет не ласка баш увек. - Стварно ми је више, нећу рећи мука… »
Вести дана »
Русија поздравила нову стратегију САД: У документи се ЕУ оптужује да блокира америчке напоре да заврши рат у Украјини
Еуроневс пре 1 сатјош 46 повезаних
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
Ферстапену недовољна победа у Абу Дабију – Норис освојио прву титулу у Формули 1
Ауто блог пре 59 минутајош 38 повезаних
Прогноза времена за Србију 7. децембар 2025: Облачно и хладно са кишом, снегом и маглом током вечери и ноћи
Наслови.аи пре 10 минутајош 29 повезаних