Повезане вести
Стефановић: Поднећу тужбе против медија који ме представљају као криминалца
Радио 021 24.07.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да ће поднети тужбе против медија који га "без икаквих аргумената представљају као криминалца и завереника који је у дослуху са злочинцима и убицама. "Стављајући ме у исти кош са… »
Министар Стефановић се огласио саопштењем: Не стављајте ме у исти кош са мафијом
Курир 24.07.2021
Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић најавио је данас да ће тужити медије који га у својим написима стављају "у исти кош са мафијом" и помињу као неког ко ће "профитирати од уклањања Вучића". "Таквим… »
Небојша Стефановић најавио тужбе против таблоида који га повезују са 'завером против Вучића'
Бета 24.07.2021
Министар одбране Небојша Стефановић најавио је да ће у понедељак тужити све медије који су га протеклих дана представљали као криминалца или завереника против председника Александра Вучића, оценивши да је тим инсинуација… »
Стефановић: С мафијом ме повезују медији који су за Вучића
Нова 24.07.2021
"На поједине написе на насловним странама у којима сам без икаквог повода и доказа доведен у везу са похапшеним кланом монструозних убица реаговао сам моментално, знајући колико такве лажи могу да нанесу штету мојој земљи, нашем… »
Стефановић: Поднећу тужбе против медија који ме доводе у везу са мафијом
Н1 Инфо 24.07.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да ће поднети тужбе против свих медија који га "без икаквих аргумената представљају као криминалца и завереника који је у дослуху са злочинцима и убицама". „Стављајући ме у исти… »
Министар Стефановић демантовао писање појединих медија да је умешан у аферу са похапшеним кланом
РТВ 24.07.2021
БЕОГРАД - На поједине написе на насловним странама у којима сам без икаквог повода и доказа доведен у везу са похапшеним кланом монструозних убица реаговао сам моментално, знајући колико такве лажи могу да нанесу штету мојој… »
Стефановић: Тужићу све медије који ме представљају као криминалца
РТС 24.07.2021
Потпредседник Владе и министар одбране Небојша Стефановић најавио је да ће у понедељак поднети тужбе против свих медија који га "без икаквих аргумената представљају као криминалца и завереника који је у дослуху са злочинцима и… »
Вести дана »
Рафинерија Панчево још није угашена: И даље без одлуке САД о лиценци, Вучић најавио састанак
НИН пре 0 минутајош 33 повезане
Руси тврде: 'Освојили смо Покровск', кључни град на истоку Украјине
BBC News пре 45 минутајош 25 повезаних
Србија замагљена! Опрез – поподне нам стиже и ова појава! Прогноза до краја седмице
Телеграф пре 59 минутајош 21 повезана
Марковић: Не очекујем да ће стићи америчка лиценца, банке ће ускоро блокирати рачуне НИС-а
НИН пре 35 минутајош 18 повезаних