Повезане вести

Вулин: Да нисмо приказали фотографије, грађани би демонстрирали да се Беливук ослободи

Вулин: Да нисмо приказали фотографије, грађани би демонстрирали да се Беливук ослободи

Данас 24.07.2021
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин изјавио је данас да је било добро што су фотографије дела криминалне групе Вељка Беливука биле приказане на телевизији, јер би грађани Србије у супротном мислили да је Беливук… »
Вулин: Да нисмо приказали фотографије, биле би демонстрације да се Беливук пусти

Вулин: Да нисмо приказали фотографије, биле би демонстрације да се Беливук пусти

Н1 Инфо 24.07.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да је било добро што су фотографије дела криминалне групе Вељка Беливука биле приказане на телевизији, јер би грађани Србије у супротном мислили да је Беливук "светац", те… »
Вулинов осврт на кривокапићеве тврдње: Шта смо ми то урадили да би био "хладни рат"? Какав "хладни рат", око чега?

Вулинов осврт на кривокапићеве тврдње: Шта смо ми то урадили да би био "хладни рат"? Какав "хладни рат", око чега?

Вечерње новости 24.07.2021
Фото Архива - Ми према Црној Гори нисмо учинили ни један једини непријатељски акт. Стално слушам како Србија не признаје државност Црне Горе. Није тачно. Донели сте ту одлуку, одлично. Ви сте самостални, то је ваша ствар. А да… »

Вести дана »