Povezane vesti

Brnabić: Neću da komentarišem Belivukove izjave, jer su to reči psihopate i koljača

Danas 24.07.2021
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da neće da komentariše optužbe vođe navijača Partizana Veljka Belivuka da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić od njega tražio usluge, i navela da su to reči „psihopate i koljača“… »

Portparolka EU o napadima na KRIK: EU osuđuje sve vrste napada na novinare

Novi magazin 24.07.2021
Portparolka Evropske komisije Ana Pisonero izjavila je danas, komentarišući napade na Mrežu za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK), da Evropska unija (EU) osuđuje sve vrste pretnji ili napada na novinare. "Ključno je da novinari mogu obavljati… »

Evropska unija osuđuje sve vrste napada ili pretnji novinarima

N1 Info 24.07.2021
Evropska unija osuđuje sve vrste napada ili pretnji novinarima, poručila je portparolka Evropske komisije Ana Pisonero u odgovoru Glasu Amerike povodom klevetničke kampanje na čijem udaru se u Srbiji našla Mreža za istraživanje kriminala i… »

Brnabić: Bosilegrad zadao domaći zadatak svima kada je reč o vakcinaciji

Novi magazin 24.07.2021
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Bosilegradu, da je ta opština, u kojoj je 26 odsto mladih vakcinisano protiv koronavirusa, "dala domaći zadatak i mnogo naprednijim i većim lokalnim samoupravama". Brnabić je rekla da to što u… »

Predsednica Vlade Srbije u Pčinjskom okrugu: Bosilegrad je primer odgovornog ponašanja po pitanju vakcinacije

Kurir 24.07.2021
Premijerka Vlade Srbije započela je danas posetu Pčinjskom okrugu, u okviru koje treba da poseti Bosilegrad, Vladičin Han i Vranje, kao i nekoliko gabrika i Dom zdravlja. Premijerka je posetu započela u Bosilegradu, a nastavila popodne u Vladičinom… »

Premijerka: Nastavićemo sa povećanjem plata u obrazovnom sistemu

RTV 24.07.2021
BOSILEGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je danas vrtić "Zvončica" u Vladičinom Hanu i poručila da će se nastaviti sa povećanjem plata u obrazovnom sistemu. Brnabić je rekla da je u Vladičinom Hanu do sada bila samo jednom, kada je… »

Evropska unija osuđuje sve vrste napada ili pretnji novinarima

Glas Amerike 24.07.2021
VAŠINGTON/BRISEL — “Evropska unija osuđuje sve vrste napada ili pretnji novinarima”, poručila je portparolka Evropske komisije Ana Pisonero Hernandez u odgovoru Glasu Amerike povodom klevetničke kampanje na čijem udaru se u Srbiji našla Mreža… »

Brnabić: Ne komentarišem laži Belivuka, psihopate i koljača

RTV 24.07.2021
BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne želi da komentariše izjave vođe kriminalne grupe Veljka Belivuka, jer su to, kako je rekla, reči psihopate i koljača koji otvoreno laže. "On kaže da nije ni ubica ni kriminalaca tako da… »

"Neću komentarisati laži psihopate i koljača": Brnabić o iskazu Velje Nevolje: Koriste njegove reči da bi promovisali…

Blic 24.07.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne želi da komentariše izjave vođe kriminalne grupe Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja, jer su to, kako je rekla, reči psihopate i koljača koji otvoreno laže. - On kaže da nije ni ubica ni… »

Brnabićava: Ne mogu da komentarišem izjave "psihopate i koljača"

RTS 24.07.2021
Predsednica Vlade nije želela da komentariše optužbe Veljka Belivuka da je predsednik Srbije od njega tražio usluge, i navela da su to reči "psihopate i koljača". Brnabićeva je navela da nije primereno da ona kao predsednica Vlade komentariše… »

Premijerka Ana Brnabić: Ne komentarišem otvorene laži Belivuka, psihopate i koljaca

Kurir 24.07.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne želi da komentariše izjave vođe kriminalne grupe Veljka Belivuka, jer su to, kako je rekla, reči psihopate i koljača koji otvoreno laže. "On kaže da nije ni ubica ni kriminalaca tako da neću dalje… »

Brnabić: Bosilegrad zadao domaći zadatak u vakcinaciji i većim i naprednijim samoupravama

RTS 24.07.2021
Bosilegrad je, sa 60 odsto vakcinisanih punoletnih meštana, jedan od deset gradova u Srbiji sa najboljim procentom vakcinacije, a kod imunizacije mladih najuspešniji. Zbog toga je predsednica Vlade Ana Brnabić, na početku dvodnevne posete Pčinjskom… »

Šta je sve Belivuk ipak prećutao: Stefanović, Nedić, Sale Mutavi

Nova 24.07.2021
Veljko Belivuk, šef kriminalne grupe osumnjičen za više brutalnih likvidacija, na saslušanju u tužilaštvu pre dve nedelje negirao je da je ubica, ali je govorio o svom odnosu s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ljudima iz vrha Srpske… »

Režimska „artiljerija“ u odbrani predsednika

Danas 24.07.2021
Režimska artiljerija kojoj se skreće fokus sa izjave osumnjičenog Veljka Belivuka da mu je predsednik Srbije tražio različite usluge, krenula je istog dana kada je Krik objavio Belivukov iskaz pred tužilaštvom, a nezavisni mediji počeli da se bave… »

Premijerka U dvodnevnoj poseti pčinjskom okrugu: Obilazak počeo u Bosilegradu, zahvalila se na odazivu za vakcinaciju (foto)

Večernje novosti 24.07.2021
Foto: J.S. Zahvalila se građanima Bosilegrada na velikom odazivu u procesu imunizacije, zbog toga je odabrala Bosilegrad za prvu lokaciju koju je posetila u okrugu. Inače ova opština je pored visokog procenta broja ljudi koji su primili obe doze… »

Brnabić: Neću da komentarišem Beluvukove izjave, jer su to reči psihopate i koljača

Beta 24.07.2021
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da neće da komentariše optužbe vodje navijača Partizana Veljka Belivuka da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić od njega tražio usluge, i navela da su to reči "psihopate i koljača". Šef… »

Brnabić: Ne mogu da komentarišem otvorene laži psihopate i koljača

N1 Info 24.07.2021
Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da neće da komentariše optužbe Veljka Belivuka da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić od njega tražio usluge, i navela da su to reči "psihopate i koljača". Šef kriminalne grupe osumnjičene za više… »

Vesti dana »