Povezane vesti
Šuška se da je u vezi sa Rastom: Nataša Bekvalac progovorila o ljubavi sa reperom, pa odbila da priča o Ani Nikolić!
Mondo 24.07.2021
Nataša Bekvalac komentarisala navode da između nje i Raste postoji "nešto više". Nataša Bekvalac komentarisala navode da između nje i Raste postoji "nešto više". Nataša Bekvalac zablistala je na promociji svog novog spita za pesmu "Iz daleka" koju je… »
"Ovo me jako rastužuje": Nataša Bekvalac stavila tačku na priču o vezi sa Rastom, evo šta ima da kaže o svemu
Blic 24.07.2021
Nataša Bekvalac sinoć je promovisala duet sa reperom Stefanom Đurićem Rastom, a tom prilikom osvrnula se i na tračeve da između njih dvoje navodno postoji nešto više od saradnje i prijateljstva. Pevačica je demantovala navode o vezi sa Rastom, ali i… »
Vesti dana »
Bačulov kaže da je iz medija saznao za pritvor: "Čist politički progon Aleksandra Vučića"
Radio 021 pre 9 minutajoš 30 povezanih
(BLOG) Jaćimović i njegov sin štrajkuju glađu: "Izgubio sam volju za životom kad sam video koliko su decu isprebijali"
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih
(Video) U jednom danu kiša će „prepljuštati“ mesečni prosek! Sivo, oblačno i hladno, a onda potop Delovi Srbije se već dobro zabeleli temperatura pala ispod 0
Dnevnik pre 1 satjoš 64 povezane
Gledali su svojim očima kako gori simbol Zagreba! Očevidac ispričao horor scenu: Čuo sam udar groma i video da gori sve
Alo pre 3 satajoš 60 povezanih