Повезане вести

Тука ухватио Новака: Идем ти ја олимпијским селом, кад чујем неко говори: Па где си ти? Главом и брадом Ђоковић

Тука ухватио Новака: Идем ти ја олимпијским селом, кад чујем неко говори: Па где си ти? Главом и брадом Ђоковић

Курир 24.07.2021
Најбољи атлетичар Босне и Херцеговине Амел Тука срео је прву звезду Игара и најбољег тенисера света Новака Ђоковића, па је тако уз занимљиву причу поделио и фотографију из Токија. "Идем ти ја олимпијским селом и носим храну… »
Другачије је кад нема Роџера и рафе! Новака питали о највећим ривалима он објаснио - То раније није било тако

Другачије је кад нема Роџера и рафе! Новака питали о највећим ривалима он објаснио - То раније није било тако

Мондо 24.07.2021
Новак Ђоковић након првог меча у Токију говорио је колико је турнир другачији када нема Рафаела Надала и Роџера Федерера. Новак Ђоковић након првог меча у Токију говорио је колико је турнир другачији када нема Рафаела Надала и… »
Погледај Новака, добио би и ванземаљца! Ђоковићев велики ривал подсећа - изгубио је само од једног тенисера!

Погледај Новака, добио би и ванземаљца! Ђоковићев велики ривал подсећа - изгубио је само од једног тенисера!

Мондо 24.07.2021
Саша Зверев давао је савете Јану Ленарду Штруфу како би немачки тенисер успео да савлада Новака Ђоковића. Саша Зверев давао је савете Јану Ленарду Штруфу како би немачки тенисер успео да савлада Новака Ђоковића. Први рекет света… »
"Пссст,: Ђоковић!" Турски олимпијци срели Новака у ресторану, а када видите њихове реакције - све вам постане јасно! /видео/

"Пссст,: Ђоковић!" Турски олимпијци срели Новака у ресторану, а када видите њихове реакције - све вам постане јасно! /видео/

Спортал блиц 24.07.2021
Нема дилеме, је убедљиво највећа звезда на Олимпијским играма у Токију. Где год да се појави, српски тенисер привлачи пажњу и одмах је ту доста оних који би желели да направе фотографију са њим или евентуално поразговарају… »
Шетам ти ја Олимпијским селом, кад оно главом и брадом Новак Ђоковић! Атлетичар у шоку, Ноле га упитао: Па где си ти?

Шетам ти ја Олимпијским селом, кад оно главом и брадом Новак Ђоковић! Атлетичар у шоку, Ноле га упитао: Па где си ти?

Мондо 24.07.2021
Новак Ђоковић наставио је да се фотографише са спортистима из целог света, а на ред је дошао и најбољи атлетичар Босне и Херцеговине Амел Тука. Новак Ђоковић наставио је да се фотографише са спортистима из целог света, а на ред… »

Вести дана »