Povezane vesti
Horor u selu kod Leskovca: Mladu majku sa bebom ujela zmija dok je spavala - otrovnica boravila u kući 7 dana
Mondo 24.07.2021
Mladu 23-godišnju majku iz sela Drašković kod Leskovca ujeo je smuk dok je spavala sa bebom. Mladu 23-godišnju majku iz sela Drašković kod Leskovca ujeo je smuk dok je spavala sa bebom. Sve se odigralo u spavaćoj sobi, a otrovnica se najverovatnije… »
Užas u selu kod Leskovca: Mladu mamu ujela zmija dok je spavala sa bebom na krevetu smuk se danima krio u sobi
Kurir 24.07.2021
Dvadesettrogodišnju T. S. iz sela Draškovac kod Leskovca ujeo je smuk koji se uvukao ispod kreveta dok je spavala sa bebom u spavaćoj sobi! - Beba je spavala sa mnom na krevetu, bolje mene što je ujela, nego nju, a u kući su bile i moje dve ćerke od… »
Vesti dana »
Troje mrtvih, ima i ranjenih! Pucnjava na festivalu u Sijetlu, policija opkolila lice mesta: "Čuli se rafali, video sam roditelje kako grabe decu i beže ka izlazu" (foto/video)
Blic pre 25 minutajoš 24 povezane
Vremenski obrt u Novom Pazaru: Stižu pljuskovi, a zatim talas vreline do 33 stepena
IndeksOnline pre 20 minutajoš 22 povezane
Ukrajina će uskoro shvatiti da Teheran ne ostavlja akcije bez odgovora
Sputnik pre 15 minutajoš 12 povezanih
Ovo je Kemal koji se sam probio kroz oluju da traži pomoć za prijatelje na Elbrusu: Spasio život Harisu i sebi
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih