Povezane vesti
Horor u selu kod Leskovca: Mladu majku sa bebom ujela zmija dok je spavala - otrovnica boravila u kući 7 dana
Mondo 24.07.2021
Mladu 23-godišnju majku iz sela Drašković kod Leskovca ujeo je smuk dok je spavala sa bebom. Mladu 23-godišnju majku iz sela Drašković kod Leskovca ujeo je smuk dok je spavala sa bebom. Sve se odigralo u spavaćoj sobi, a otrovnica se najverovatnije… »
Užas u selu kod Leskovca: Mladu mamu ujela zmija dok je spavala sa bebom na krevetu smuk se danima krio u sobi
Kurir 24.07.2021
Dvadesettrogodišnju T. S. iz sela Draškovac kod Leskovca ujeo je smuk koji se uvukao ispod kreveta dok je spavala sa bebom u spavaćoj sobi! - Beba je spavala sa mnom na krevetu, bolje mene što je ujela, nego nju, a u kući su bile i moje dve ćerke od… »
Vesti dana »

"Si mi je lično uputio poziv": Vučić iz Pekinga: "Doći ćemo u zvaničnu državnu posetu Kini" (video)
Blic pre 15 minutajoš 37 povezanih

(BLOG) Šok i žalost u Portugaliji nakon nesreće na žičari: Porastao broj žrtava na 17, pet osoba u teškom stanju
N1 Info pre 15 minutajoš 68 povezanih

Sančez imao problem sa avionom, na samitu o Ukrajini učestvuje preko video poziva
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih

'Ljudi će možda postati besmrtni': Razgovor Sija Đinpinga i Putina
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane

Dobre vesti za navijače: Otkriveno kada Novak igra! Ovo se čekalo: Stigla informacija o povredi Alekse Avramovića!
Hot sport pre 15 minutajoš 33 povezane