Povezane vesti
Srnić se vraća u superligu, gledaćemo susret dva brata: Dolazi iz Poljske kao slobodan igrač!
Hot sport 24.07.2021
Dobro pojačanje za novajliju. Nekadašnji fudbaler Čukaričkog i Voždovca Dragoljub Srnić, potpisao je ugovor sa Radničkim iz Kragujevca. Brat blizanac Zvezdinog fudbalera Slaboljuba, u srpski fudbal se vraća nakon 2 sezone provedene u Poljskoj. View this… »
I Dragoljub Srnić ponovo u Srbiji
Mozzart sport 24.07.2021
Povratak u Superligu iz Poljske. Radnički 1923 se vratio u Superligu Srbije, a Dragoljub Srnić u srpski fudbal. Bivši fudbaler Čukaričkog i Voždovca novi je član Kragujevčana, koji su povratničku sezonu među najbolje domaće klubove počeli s dve pobede… »
Ponovo u superligi: Dragoljub Srnić se vratio u srpski fudbal
Večernje novosti 24.07.2021
FOTO: N. Paraušić Rođeni brat igrača Crvene zvezde Slavoljuba Srnića u domaćem fudbalu je igrao za Čukarički i Voždovac, pa će mu tim sa "Čika Dače" biti treći u domovini. Ovaj 29-godišnjak je došao kao slobodan igrač posle rastanka sa ekipom LKS iz… »
Bomba na "čika dači": Srnić pojačao Kragujevčane!
Večernje novosti 24.07.2021
FOTO: Gradska uprava - Kragujevac U prva dva meča imaju dve pobede a odlučili su da dodatno osnaže svoj igrački kadar. Veliko pojačanje u vidu Dragoljuba Srnića stigao je u Kragujevac. Podsetimo, reč je o rođenom bratu Slavoljuba Srnića, fudbalera Crvene… »
Vesti dana »
ZLF: Iskakanje tramvaja u Beogradu je posledica nebrige za saobraćajnu infrastrukturu
Nedeljnik pre 15 minutajoš 124 povezane
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 10 minutajoš 24 povezane
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 40 minutajoš 9 povezanih
(Video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 24 povezane