Povezane vesti

Nastavljen protest građana na Karaburmi – traže hapšenje sudije

Politika 25.07.2021
Žitelji beogradske Karaburme nastavili su protest u Ulici Marijane Gregoran, započet nakon smrti devetogodišnjeg dečaka u saobraćajnoj nesreći, tražeći da odgovorni za njegovu smrt bude propisno kažnjen. Građani Karaburme poručili su da će… »

Građani Karaburme nastavili blokadu ulice

RTS 25.07.2021
Stanovnici Karaburme i dalje blokiraju Ulicu Marijane Gregoran, tražeći da odgovorni za smrt devetogodišnjeg dečaka bude propisno kažnjen. Građani Karaburme nastavili su blokadu Ulice Marijane Gregoran na mestu gde je se dogodila nesreća i traže… »

Protest na Karaburmi i dalje traje: Građani blokirali ulicu

Nova 25.07.2021
Stanovnici Karaburme i dalje blokiraju Ulicu Marijane Gregoran, tražeći da odgovorni za smrt devetogodišnjeg dečaka bude propisno kažnjen. Građani Karaburme nastavili su blokadu Ulice Marijane Gregoran na mestu gde je se dogodila nesreća i traže… »

Mali stefan sahranjen uz sirene i aplauze: Otac nosio fudbalsku loptu, da sa njom svog malog fudbalera pošalje na put bez…

Kurir 25.07.2021
Stefan B. (9) iz Beograda, koga je, dok je prelazio pešački prelaz sa ocem i mlađim bratom, u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi "sitroenom" udario Lazar G. (38) i pobegao s lica mesta, sahranjen je juče na Novom groblju. Spasavali druge Mališana… »

Nastavljen protest na Karaburmi, građani zahtevaju hapšenje sudije

Danas 25.07.2021
Građani beogradskog naselja Karaburma nastavili su i danas protest i blokadu saobraćaja u Ulici Marijane Gregoran, zahtevajući „propisno kažnjavanje“ Lazara Galića, osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao… »

Višeminutni aplauz za večnost: Protest građana na Karaburmi ne prestaje: Emotivni oproštaj od malog Stefana uz sveće na…

Blic 24.07.2021
Žitelji Karaburme nastavili su i večeras protest u Ulici Marijane Gregoran započet nakon vesti o smrti devetogodišnjeg Stefana B. kog je na pešačkom prelazu pregazio tridesetosmogodišnji Lazar Galić i traže da odgovorni za njegovu smrt bude… »

Višeminutni aplauz za Stefana: Emotivni oproštaj od dečaka (9) - Protest na Karaburmi ne prestaje, građani imaju tri jasna…

Večernje novosti 24.07.2021
Foto: R. Dragović Tačno u 19 sati po očevoj želi prolomio se gromoglasni aplauz okupljenih. Kako je otac ranije rekao aplauz je bila njegova želja jer je maleni Stefan želeo da postane fudbaler i dobija aplauze. Aplauz u cast Stefana (9) decaka koga… »

Sahranjen dečak koji je preminuo posle nesreće na Karaburmi

Danas 24.07.2021
Dečak Stefan B. (9), koji je preminuo od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi na Karaburmi, sahranjen je danas na Novom groblju, piše Nova.rs. Ispratila ga je dugačka kolona na čijem čelu su bili njegovi roditelji, potom prijatelji… »

Vesti dana »