Povezane vesti

Nataši Bekvalac pukla haljina pet minuta pred nastup, sve je snimila VIDEO

Nova 25.07.2021
Nataša Bekvalac kasnila je u petak na promociju novog singla, i to zato što joj je pred polazak pukla haljina. Ona je na Instagramu objavila i snimak tog neprijatnog trenutka, na kome se vidi kako joj sestra Kristina zakopčava belu usku haljinu, koja… »

Bekvalčevoj pukla haljina 5 minuta pred izlazak na binu! Nataša doživela neviđeni peh, njena sestra se skamenila od šoka…

Kurir 25.07.2021
Pevačica Nataša Bekvalac jedva je dočekala da ponovo izađe na binu, nedavno je imala promociju svoje nove pesme, a sada je pokazala šta joj se desilo pre izlaska na binu. Nataša je na svom Instagram profilu objavila hit snimak i objasnila zbog čega… »

(Video) "dobila slom živaca": Nataša Bekvalac doživela peh 5 minuta pred izlazak na binu: Skamenila se od šoka

Blic 25.07.2021
Nataša Bekvalac, pevačica, jedva je dočekala da ponovo izađe na binu, nedavno je imala promociju svoje nove pesme, a sada je pokazala šta joj se desilo pre izlaska na binu. Nataša je na svom Instagram profilu objavila hit snimak i objasnila zbog… »

Puče! Nataša Bekvalac doživela peh 5 minuta pred nastup: Njena sestra dobila slom živaca - Oprostite! (video)

Mondo 25.07.2021
Nataša je zbog ovoga kasnila na binu. Nataša je zbog ovoga kasnila na binu. Nataša Bekvalac, kao i većina pevača, nakon pauze od godinu dana jedva je dočekala da ponovo može da izađe na binu, peva i druži se sa publikom. U jeku skandala i priča… »

Bukti estradni rat pevačica zbog Raste: Ana neće da čuje za Natašu!

Vesti online 25.07.2021
Ana Nikolić otpratila je Natašu Bekvalac na Instagramu kada je čula da je u tajnosti snimila duet s njenim bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom, posle čega su počele i da kruže priče da su u vezi, dok lepa Novosađanka i dalje prati koleginicu… »

Haos nakon priča da je u vezi s Rastom! Ana neće da čuje za Natašu - otpratila je s Instagrama, besna zbog još 1 stvari!

Mondo 25.07.2021
Ana Nikolić je otpratila Natašu Bekvalac, dok ona nju i dalje prati na Instagramu. Ana Nikolić je otpratila Natašu Bekvalac, dok ona nju i dalje prati na Instagramu. Ana Nikolić otpratila je Natašu Bekvalac na Instagramu kada je čula da je u… »

Ana Nikolić ne želi da čuje za Natašu Bekvalac: Čula da joj je koleginica u vezi sa Rastom, ali nije je samo to naljutilo

Blic 24.07.2021
Ana Nikolić navodno ne želi da čuje za Natašu Bekvalac. Ona je otpratila koleginicu na Instagramu kada je čula da je u tajnosti snimila duet sa njenim bivšim mužem Stefanom Đurićem Rastom. Ali, to nije sve. Nikolićku su razljutile i priče da su… »

Vesti dana »