Povezane vesti
"Samo da izdržim": Teodora Džehverović o problemima sa kojima se suočava: "Ne znam zašto se ovo dešava posle toliko godina"…
Blic 25.07.2021
Pevačica Teodora Džehverović nakon duže pauze vratila se nastupima, a sada je progovorila i o negativnim komentarima sa kojima se suočava. - Pomalo sam umorna, ali se ne dam. Godinu dana nismo radili, bilo bi ružno da se sada žalim. Kada uđeš u štos znaš… »
Jao, šta ti pevaš deci od 15 godina? Mala Džehva odbrusila hejterima i priznala da joj nije svejedno kad je omalovažavaju!
Kurir 25.07.2021
Kao i svi pevači tako i Teodora Džehverović konačno su nakon više od godinu dana pauze zbog korona virusa, ponovo počeli da nastupaju, a pevačica je sada za " Mondo" otkrila kako se nosi sa negativnim komentarima. "Pomalo sam umorna, ali se ne dam. Znaš… »
Vesti dana »

"Niko neće moći da baci Rusiju i Belorusiju na kolena": Lukašenko udara po Trampu i Zapadu
Mondo pre 2 satajoš 35 povezanih

(VIDEO) Performans na Prokopu - 16 minuta tišine, građani ostavljali crne tkanine
N1 Info pre 22 minutajoš 255 povezanih

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 26 povezanih

Objavljene nove cene goriva: Benzin skuplji dva dinara po litru
Nova ekonomija pre 8 satijoš 29 povezanih