Povezane vesti

Još jedna zlatna medalja za Kinu u dizanju tegova

B92 25.07.2021
Kineski takmičar u dizanju tegova Lijun Čen osvojio je olimpijsko zlato, u kategoriji do 67 kilograma. On je ukupno podigao 332 kilograma, i tako je postavio novi olimpijski rekord. Kilogram manje podigao je Kolumbijac Luis Havijer Moskera. Bronzana… »

Kanon stigao do zlata, slavlje Kiferove

B92 25.07.2021
Francuski reprezentativac u mačevanje Roman Kanon osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, u disciplini sportski mač. On je u finalu sa 15:10 savladao Mađara Đerđelija Siklošija, a bronzana medalja pripala je Ukrajincu Igoru Rejzlinu. U… »

Kineskinje osvojile zlatnu medalju u sinhronim skokovima u vodu

B92 25.07.2021
Kineske skakačice u vodu osvojile su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, u sinhronim skokovima sa skakaonice od tri metra. Zlatna medalja pripala je Ši Tinmao i Van Han sa ukupno 326,40 bodova. Dok je srebrnu medalju osvojila selekcija Kanade… »

Kinez dominantno do zlata u dizanju tegova

Nova 25.07.2021
Kineski takmičar Li Fabin osvojio je olimpijsko zlato u dizanju tegova, u kategoriji do 61 kilograma. Aktuelni svetski prvak je do zlatne medalje došao nakon što je ukupno podigao 313 kilograma, a tako je oborio i olimpijski rekord. Srebrnu medalju… »

Fabin osvojio zlato u dizanju tegova

B92 25.07.2021
Zlatna medalja i olimpijski rekord za kineskog takmičara Li Fabina. Kineski takmičar Li Fabin osvojio je danas olimpijsko zlato u dizanju tegova, u kategoriji do 61 kilograma. Aktuelni svetski prvak je do zlatne medalje došao nakon što je ukupno… »

Zlato ide u austriju: Kizenhofer najbolja u biciklističkoj drumskoj trci

Kurir 25.07.2021
Reprezentativka Austrije u biciklizmu Ana Kizenhofer osvojila je danas zlatnu medalju u drumskoj trci na Olimpijskim igrama u Tokiju. Austrijanka Kizenhofer osvojila zlatnu medalju u biciklističkoj drumskoj trci Ona je do pobede došla vremenom 3:52,45… »

Kineskinje osvojile zlatnu medalju u sinhronim skokovima u vodu

Danas 25.07.2021
Kineske skakačice u vodu osvojile su danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, u sinhronim skokovima sa skakaonice od tri metra. Zlatna medalja pripala je Ši Tinmao i Van Han sa ukupno 326,40 bodova, dok je srebrnu medalju osvojila selekcija Kanade… »

Pobeda za pamćenje i zlato za Austriju

B92 25.07.2021
Ženski deo biciklističke drumske trke protekao je u dominaciji austrijske takmičarke Ane Kajzenhofer. Austrijska biciklističarka Ana Kajzenhofer osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Ona se veoma rano odvojila od svih ostalih i… »

Peto uzastopno olimpijsko zlato: Kineskinje osvojile zlatnu medalju u sinhronim skokovima u vodu

Kurir 25.07.2021
Kineske skakačice u vodu osvojile su danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, u sinhronim skokovima sa skakaonice od tri metra. Kineskinje osvojile zlatnu medalju u sinhronim skokovima u vodu Zlatna medalja pripala je Ši Tinmao i Van Han sa ukupno… »

Vesti dana »