Povezane vesti
“Zlatan je čudo, a ja sam rosonero do koske!” (VIDEO)
Vesti online 25.07.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovio je da je veliki navijač Fudbalskog kluba Milan, kao i da obožava švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića. Đoković je na pitanje švedske novinarke šta ima da poruči Zlatanu i igračima Milana uoči nove sezone… »
Đoković malo o fudbalu i Ibrinom balkanskom mentalitetu - "On je ratnik!"
Sportske.net 25.07.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je za italijanske medije o svojoj ljubavi prema Fudbalskom klubu Milan. Đoković se, kako je poznato, nalazi u Tokiju gde ima za cilj da se domogne zlatne medalje. U čitavoj priči o turniru i debati o "najvećem… »
Novak Đoković: Nadam se da Milan može do titule, Zlatan je moj veliki prijatelj, pravi je ratnik!
Večernje novosti 25.07.2021
FOTO: Tanjug Novinari iz Švedske uspeli su da dođu do Novaka Đokovića. Pitali su Srbna o ljubavi ka Milanu, za koji igra reprezentativac te skandinavske zemlje Zlatan Ibrahimović. - Moram da kažem da sam oduvek bio navijač, "rosonera" u srži. Nadam se da… »
Vesti dana »

Nestabilno vreme u Srbiji sa osveženjem i najavom ponovnog toplog talasa
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 27 povezanih

MUP: Privedeno 56 osoba, zadržano 16 osumnjičenih za nasilničko ponašanje, šest policajaca povređeno
Glas Zaječara pre 47 minutajoš 20 povezanih

Zrenjaninac pijan automobilom naleteo na dve biciklistinje, jedna preminula na licu mesta
N1 Info pre 27 minutajoš 19 povezanih

Zelenski: Rusko odbijanje pregovara o prekidu vatre komplikuje situaciju
NIN pre 32 minutajoš 47 povezanih

Batrovci gužva: Putnici čekaju sat vremena na granici, AMSS upozorava na pojačan saobraćaj
Ozon pre 2 satajoš 10 povezanih