Povezane vesti
“Zlatan je čudo, a ja sam rosonero do koske!” (VIDEO)
Vesti online 25.07.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovio je da je veliki navijač Fudbalskog kluba Milan, kao i da obožava švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića. Đoković je na pitanje švedske novinarke šta ima da poruči Zlatanu i igračima Milana uoči nove sezone… »
Đoković malo o fudbalu i Ibrinom balkanskom mentalitetu - "On je ratnik!"
Sportske.net 25.07.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković govorio je za italijanske medije o svojoj ljubavi prema Fudbalskom klubu Milan. Đoković se, kako je poznato, nalazi u Tokiju gde ima za cilj da se domogne zlatne medalje. U čitavoj priči o turniru i debati o "najvećem… »
Novak Đoković: Nadam se da Milan može do titule, Zlatan je moj veliki prijatelj, pravi je ratnik!
Večernje novosti 25.07.2021
FOTO: Tanjug Novinari iz Švedske uspeli su da dođu do Novaka Đokovića. Pitali su Srbna o ljubavi ka Milanu, za koji igra reprezentativac te skandinavske zemlje Zlatan Ibrahimović. - Moram da kažem da sam oduvek bio navijač, "rosonera" u srži. Nadam se da… »
Vesti dana »

Svežiji dan pred Srbijom: Košava donosi olujne udare na jugu Banata
Danas pre 36 minutajoš 19 povezanih

Vučić u Njujorku na prijemu u čast osnivanja Pokreta nesvrstanih, susreti sa Netanjahuom, šeikom Abdulom bin Zajedom...
RTV pre 56 minutajoš 15 povezanih

Zaharova: Trampove oštre izjave o Rusiji su deo pregovaračke taktike
RTV pre 21 minutajoš 13 povezanih

"Počela sam da se gušim" Evo sa čime se Katarina Lazić borila nekoliko sati pre nesreće, sve otkrila...
Telegraf pre 26 minutajoš 13 povezanih