Повезане вести
“Златан је чудо, а ја сам росонеро до коске!” (ВИДЕО)
Вести онлине 25.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић поновио је да је велики навијач Фудбалског клуба Милан, као и да обожава шведског нападача Златана Ибрахимовића. Ђоковић је на питање шведске новинарке шта има да поручи Златану и играчима… »
Ђоковић мало о фудбалу и Ибрином балканском менталитету - "Он је ратник!"
Спортске.нет 25.07.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић говорио је за италијанске медије о својој љубави према Фудбалском клубу Милан. Ђоковић се, како је познато, налази у Токију где има за циљ да се домогне златне медаље. У читавој причи о… »
Новак Ђоковић: Надам се да Милан може до титуле, Златан је мој велики пријатељ, прави је ратник!
Вечерње новости 25.07.2021
ФОТО: Тањуг Новинари из Шведске успели су да дођу до Новака Ђоковића. Питали су Србна о љубави ка Милану, за који игра репрезентативац те скандинавске земље Златан Ибрахимовић. - Морам да кажем да сам одувек био навијач… »
Вести дана »
Хрка и Јаћимовић настављају протесте испред Скупштине Србије у Београду и Бановине у Новом Саду
РТС пре 1 сатјош 52 повезане
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
Данас пре 3 сатајош 28 повезаних
Табаковић (НБС): Секундарне санкције значиле би обуставу свих плаћања, не желим да кажем ништа о специјалној операцији
Данас пре 4 сатијош 38 повезаних
Путеви Србије: Снег до пет центиметара на путевима другог и трећег приоритета код Ужица и Новог Пазара
Сербиан Невс Медиа пре 19 минутајош 66 повезаних